EDI-integratie met Marks & Spencer

Maak vandaag nog verbinding met Marks & Spencer
EDI-integratie met Marks & Spencer

Maak verbinding met Marks & Spencer via uw EDI-oplossing

Moet u uw EDI-systeem verbinden met Marks & Spencer of andere retailers? Wilt u weten welk type berichten u moet uitwisselen en wat de connectiviteitseisen zijn? Wij vereenvoudigen en versnellen de integratie met uw zakenpartners.

Connectordepot met de meest bekende applicaties. B2B-gateway met de grootste retailers. Directe connectiviteit met de belangrijkste marktplaatsen.

Automatiseer het elektronisch delen van documenten van uw belangrijkste transacties met uw gemeenschap van handelspartners. Lokaal of grensoverschrijdend, integreer al uw informatiesystemen in één gecentraliseerd B2B-platform dat zeer eenvoudig te schalen is

Integratie van EDI-berichten met Marks & Spencer

Lijst met de meest voorkomende berichten in de communicatie met Marks & Spencer:

  • ORDERS | Purchase order message

  • INVOIC | Invoice message

  • DESADV | Dispatch advice message

  • APERAK | Application error and acknowledgement message

  • RECADV | Receiving advice message

  • CNTCND | Contractual conditions message

  • ORDCHG | Purchase order change request message

EDI-Compliance met Marks & Spencer

 

B2B-platform voor data-integratie

Integreer uw EDI-platform met uw ERP (ORACLE, SAP, DYNAMICS, SAGE) om de uitwisseling van supply chain-documenten met elke publieke of private handelspartner te beheren. Onze SaaS EDI-oplossing evolueert voortdurend om onze klanten veiligheid, schaalbaarheid en traceerbaarheid te bieden in de communicatie met hun partners.

Een EDI-oplossing om verbinding te maken met gesprekspartners waar ook ter wereld

EDICOM biedt een wereldwijd EDI-platform met multistandaard- en multiprotocolfunctionaliteit dat connectiviteit met uw zakenpartners waar ook ter wereld garandeert.

Laat het team van technische professionals van EDICOM uw B2B- en B2G EDI-platforms beheren.

Directe integratie met leidende ERP's in de markt

Optimaliseer en digitaliseer uw Order-to-Cash- en Procure-to-Pay-processen

EDI-integratie in de retailsector

EDI-integratie in de retailsector

Deze sector beheert meerdere zakelijke transacties, zoals inkooporders, verzendberichten en elektronische facturen. Het integreert klanten, leveranciers, logistieke operators en derde partijen die betrokken zijn bij de supply chain.

Optimalisatie van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg

Optimalisatie van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg

Het implementeren van mondiale standaarden en het synchroniseren van productgegevens is essentieel om directe overdracht van actuele informatie te garanderen, wat alle partijen in de toeleveringsketen ten goede komt.

logistieke processen

Standaardisatie en digitalisering van logistieke processen

De standaardisatie van processen en de traceerbaarheidsmechanismen die door een EDI-systeem worden geboden, garanderen een veilige communicatiestroom waarmee partners efficiënte handelsstromen in de toeleveringsketen kunnen handhaven.

automotive sector

Veilige communicatie en multi-standaard connectiviteit gegarandeerd in de automobielsector

Ons EDI-platform kan op meerdere niveaus berichten verzenden en ontvangen, met behulp van OFTP2- en AS2-protocollen, waardoor een naadloze connectiviteit wordt geboden met elke partner in de automobielsector.

Ontdek de mogelijkheden van onze Saas EDI software

EDIWIN is de EDI B2B2G communicatiesoftware ontwikkeld door EDICOM voor een efficiënte uitwisseling van alle commerciële, logistieke of fiscale transacties van een groot bedrijf.

Onze SaaS EDI-oplossing evolueert voortdurend om onze klanten veiligheid, schaalbaarheid en traceerbaarheid te bieden in de communicatie met hun partners.

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen direct contact met u op.

Neem contact op met een van onze specialisten en krijg antwoord op al uw vragen over onze data-integratieoplossingen.

Zullen we praten?

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.