Gegevens uploaden naar het GDSN

Met EDICOMData kunt u informatie over uw producten vrijgeven en synchroniseren op het GDSN-netwerk, middels online formulieren of het importeren van Excel-bestanden.

Publicatievan productgegevens op het GDSN via webformulieren en Excel-bestanden

EDICOMData biedt tools voor het handmatig uploaden van productinformatie naar het GDSN-netwerk via webformulieren. Er kunnen ook gestructureerde bestanden geïmporteerd worden, bijvoorbeeld via een Excel-bestand, voor de onmiddellijke plaatsing van productspecificaties op het Global Data Synchronization Network.

Excel-bestanden uploaden naar EDICOMData

Maak gebruik van EDICOMData's functionaliteit om Excel-bestanden te importeren. Dit is vooral nuttig wanneer u specificaties wilt publiceren voor een groot aantal producten, en u via uw managementsysteem gegevens kunt exporteren in een gestructureerd bestand.

Genereer simpelweg een standaard bestand met een bepaalde structuur, en upload het rechtstreeks naar onze datapool om nieuwe producten op het GDSN-netwerk te publiceren, of de informatie van reeds bestaande items bij te werken.

Webformulieren voor het plaatsen van data op GDSN

EDICOMData implementeert webformulieren voor het vrijgeven van logistieke informatie over uw producten. In de data invoerschermen zijn validatieregels geïntegreerd die foutloze uploads garanderen. Zo weet u zeker dat elke abonnee die op het GDSN is aangesloten correct verwerkte informatie ontvangt.

Als u slechts een klein aantal producten op het GDSN wilt plaatsen, kunt u met deze oplossing uw productgegevens direct laten synchroniseren tegen een minimale vergoeding.

Een datapool die voldoet aan de eisen van uw klanten

EDICOMData is een elektronische catalogus die voldoet aan de specificaties van verschillende projecten en netwerken voor de synchronisatie van productgegevens.

GDSN-netwerk

GDSN-netwerk

EDICOMData is een catalogus die door de internationale standaard GS1 is goedgekeurd om te geplaatst te worden op het Global Data Synchronization Network. Het is een datapool voor het implementeren van projecten voor gegevenssynchronisatie met data-uitgevers die op het GDSN zijn aangesloten, waar dan ook ter wereld.

Projecten voor de synchronisatie van uw persoonlijke gegevens

Projecten voor de synchronisatie van uw persoonlijke gegevens

EDICOMData implementeert de validatieregels en -controles die door de grootste data-afnemers ter wereld zijn gedefinieerd. Hiermee kunnen op maat gemaakte projecten voor de synchronisatie van productinformatie worden geïmplementeerd, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zowel de data-uitgevers als de data-afnemers van de gegevens.

Europese Verordening 1169: synchronisatie van productgegevens

Sinds de inwerkingtreding van Verordening 1169 in december 2014, zijn bedrijven verplicht om consumenten informatie over de voedingswaarde op hun producten te verstrekken voordat zij hen deze verkopen. Dit betekent dat online detailhandelaren in levensmiddelen voorzieningen moeten treffen om hun kopers toegang tot deze gegevens te garanderen. EDICOMData, de datapool van EDICOM, beschikt over functionaliteit die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de eisen van de Europese verordening 1169.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.