Globaal platform voor B2B data integratie

Automatiseer uw commerciële, logistieke en fiscale bedrijfsprocessen op één enkel EDI-communicatieplatform, dat met al uw informatiesystemen is geïntegreerd.

Integratie van clouddata

Veilig, eenvoudig, en direct geïntegreerd met uw ERP. Dat is de manier waarop EDICOM's oplossingen voor B2B-gegevensoverdracht werken.

Wereldwijde connectiviteit

Integratie met de grootste internationale bedrijven via het privé-netwerk EDICOMNet. Gateway voor online communicatie (AS2, AS4, OFTP, enz.). Interoperabiliteit met toonaangevende wereldwijde netwerken.

Bereik al uw handelspartners

Onze oplossingen zijn gericht op het integreren van communicatie met al uw handelspartners, zelfs met diegene zonder eigen EDI- oplossing.

Integreer uw communicatie met klanten, leveranciers en medewerkers op één internationaal EDI-platform voor B2B

Automatiseer de elektronische gegevensuitwisseling (EDI) van belangrijke transacties met uw handelspartners. Of uw partners nu lokaal of transnationaal opereren, al uw informatiesystemen kunnen moeiteloos geïntegreerd worden in één gecentraliseerd B2B-platform.

EDI-systeem voor B2B

EDI-oplossing voor B2B

Integreer uw EDI-platform met uw ERP voor de uitwisseling van commerciële, logistieke en financiële documenten met iedere publieke of private partner; en gebruik daarvoor gewoon uw eigen interne managementsysteem.

EDICOMNet B2B-netwerk

B2B-netwerk

EDICOMNet zorgt voor de veilige en onmiddellijke elektronische uitwisseling van gegevens met al uw partners, in een gebruiksvriendelijkere omgeving, dankzij de implementatie van de meest geavanceerde internationale EDI-communicatie infrastructuur die er voor B2B bestaat in deze branche.

Business@Mail

Business@Mail

Een oplossing voor het automatiseren van het verzenden van facturen, inkooporders en andere transacties naar partners zonder eigen B2B-oplossing voor data integratie. Zij hoeven alleen maar verbinding te maken met uw ERP, CRM of ander intern managementsysteem.

Globaal platform voor EDI: optimalisering en digitalisering van bedrijfsprocessen

Elektronische gegevensuitwisseling (EDI) wordt in elke regio van de wereld op een andere manier opgezet. Europa, de Verenigde Staten en Latijns-Amerika hebben deze technologie voor heel verschillende doeleinden in hun bedrijfsbeleid opgenomen, en bevinden zich ook in verschillende stadia van ontwikkeling.

Overleg met onze business consultants om meer te weten te komen over de bijzonderheden van EDI-implementatie in verschillende sectoren en regio's in de wereld.

Leer hoe u uw bedrijfsprocessen volledig kunt optimaliseren met een gecentraliseerd wereldwijd EDI-platform, dat in de cloud opereert, en voldoet aan de behoeften en vereisten van een wereldwijde, digitale economie.

EDI integratie

Geïntegreerde EDI

Integreer uw EDI-platform met uw ERP voor de uitwisseling van bedrijfsdocumenten met uw partners vanuit uw interne managementsysteem.

globaal EDI

Internationale EDI

EDICOM biedt een globaal EDI-platform voor meerdere standaarden en protocollen voor optimale connectiviteit met uw partners, overal ter wereld.

EDI outsourcing

Beheerde EDI-diensten

Een EDICOM-professional wordt aangewezen als EDI-manager voor uw platform. U kunt alle taken en routines die verband houden met het management van uw communicatieoplossing aan deze professional overlaten.

Wilt u data integratie implementeren in meerdere landen?

Alle diensten van EDICOM worden aangeboden vanaf een wereldwijd platform dat de technologie integreert die nodig is om geavanceerde EDI-communicatieprojecten voor B2B te implementeren.

Het door EDICOM ontwikkelde platform biedt ook compliance-oplossingen voor e-facturatie of btw-rapportage, die volledig in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving in verschillende landen.

Privé-netwerk EDICOMNet

Een van de grootste internationale EDI-communicatie-infrastructuren voor B2B

EDICOMNet is een toonaangevend communicatienetwerk voor de soepele en onmiddellijke uitwisseling van alle soorten handelstransacties, in een beveiligde privé omgeving.

Het werkt als een gecentraliseerde, synchrone communicatie-infrastructuur, die 24 uur per dag beschikbaar is en permanent wordt gemonitord. Een infrastructuur die de veilige aflevering van uw berichten garandeert, gegevens over traceerbaarheid genereert, en verzenders in staat stelt de status van hun transacties te volgen.

Business@Mail, dé oplossing om al uw documenten elektronisch te verzenden

Business@Mail is een door EDICOM ontwikkelde oplossing om EDI-berichten te versturen naar uw klanten die zelf geen EDI willen of kunnen implementeren.

Het is een tool die speciaal is ontworpen om de verzending van allerlei soorten documenten, met name facturen, te automatiseren, met inachtneming van de wettelijke en veiligheidsvoorschriften die voor elke markt zijn gedefinieerd.

B2B-communicatie

Elektronische transacties zijn toegankelijk voor al uw partners, ook die zonder een EDI-oplossing. Zo kunt u uw communicatieplatform optimaal benutten en de efficiëntie van uw back-office processen verbeteren.

Synchrone levering en beveiliging

Documenten die vanuit uw ERP worden gegenereerd, worden onmiddellijk gepubliceerd naar Business@Mail, voor een gegarandeerd synchrone levering.

Volledige controle

Business@Mail biedt meerdere opties om uw communicatie te volgen, en verschillende soorten bevestigings- en ontvangstbewijzen.

Het laatste nieuws over digitale transformatie

Peppol: Het Peppol 4-corner en 5-corner CTC model

Peppol ist ein interoperables elektronisches Dokumentenaustauschsystem, das weltweit verbreitet ist

EDICOM door EcoVadis erkend als duurzaame onderneming

De toonaangevende benchmark in duurzaamheidsaudits EcoVadis certificeert EDICOM met een van de hoogste ratings ...

Hoe het nieuwe e-Reporting systeem in Frankrijk werkt

Volgend jaar januari zal voor bedrijven het nieuwe Franse e-reporting systeem in werking treden

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten voor heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.