Integratie van productgegevens

Automatische synchronisatie van productinformatiebladen tussen klanten en leveranciers.

EDICOMData is een geïntegreerde GDSN-datapool die de synchronisatie van uw productdatabases met die van uw klanten of leveranciers automatiseert

De integratiemodule van de EDICOMData-datapool automatiseert de vrijgave van productgegevens op het GDSN-netwerk. Daarnaast vereenvoudigt het de routines voor het bijwerken van informatie voor leveranciers en fabrikanten. Deze integratiemogelijkheden vertalen zich in aanzienlijke managementvoordelen voor distributeurs. Als distributeurs zich abonneren op de vrijgegeven informatie, kunnen zij de synchronisatie van hun productdatabases automatiseren. Zo kunnen leveranciers hun specificaties bijwerken, zonder dat er daarna telkens handmatige handelingen verricht hoeven te worden.

Flexibele en efficiënte integratie van productgegevens in de gezondheidszorg en de detailhandel

Zorg voor doeltreffende communicatie over productgegevens tussen alle leden in de toeleveringsketen.

Synchroniseer informatie in de gezondheidszorg met fabrikanten, distributeurs, ziekenhuizen, apotheken, overheidsinstellingen, verenigingen, en anderen. Breng uw productgegevens in overeenstemming in de detailhandel tussen grote distributieketens, leveranciers, groothandelaars, logistieke partners en elk ander lid in de toeleveringsketen.

Voordelen voor de datavrijgever

Als vrijgevers van productinformatie managen leveranciers hun productgegevens intern. Dit zorgt ervoor dat alle updates onmiddellijk in hun catalogus worden gepubliceerd, en direct onder hun abonnees worden verspreid.

Updates

Updates

Productgegevens worden in realtime bijgewerkt.

Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid

Nauwkeurige informatie gedeeld op het GDSN-netwerk.

Connectiviteit

Connectiviteit

Verspreiding van updates over productinformatie naar elke klant die op het GDSN-netwerk is aangesloten.

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Vergemakkelijkt de beschikbaarheid van nauwkeurige informatie op het verkooppunt.

Publication of Products Using EDICOMData - GDSN Data Pool

1

Extractie van gegevens

EDICOM richt een interface in voor de leverancier om gegevens uit diens managementsystemen te kunnen ophalen.

2

Classificatie van gegevens

De in EDICOMData vrijgegeven producten met hun specificaties verschijnen in de gegevensinterface, conform het overeengekomen formaat (txt, csv, idoc, enz.).

3

Analyse van gegevens

Het EDICOM-platform vertaalt deze gegevens in de door het GDSN-netwerk gedefinieerde standaard, en geeft ze vervolgens vrij in de EDICOMData-datapool.

4

Vrijgave van gegevens

EDICOMData communiceert met het internationale wereldregister GS1, en indexeert het nieuwe product als het nieuw is in de catalogus, of meldt de update als het een wijziging van een bestaande productspecificatie betreft.

Meer weten? Overleg met een van onze experts

Als u meer wilt weten over onze oplossingen, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. Met EDICOM vindt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw bedrijf. We zien ernaar uit om met u in gesprek te gaan!

Voordelen voor abonnees

Dankzij de integratiesystemen worden producten van abonnees telkens bijgewerkt wanneer een datavrijgever een van de specificaties wijzigt.

Up-to-date

Up-to-date

Automatische bijwerking van de producten op het GDSN-netwerk.

Nauwkeurigheid

Nauwkeurigheid

Beschikbaarheid van nauwkeurige informatie voor elk product.

Optimalisatie van de logistiek

Optimalisatie van de logistiek

Optimaliseer de logistieke en inventarisatieprocessen met nauwkeurige gegevens over productkenmerken.

Commerciële voordelen

Commerciële voordelen

Vergemakkelijkt het aanbieden van effectievere promoties op het verkooppunt.

Abonneren via EDICOMData - GDSN-datapool

 

 

1

Verzoek om inschrijving

De distributeur geeft aan op welke producten hij zich wenst in te schrijven.

2

Acceptatie

Het verzoek om inschrijving wordt naar het internationale wereldregister GS1 gestuurd. Daar wordt de datapool geïdentificeerd waar de informatie voor elk gewenst product zich bevindt. Vervolgens wordt het verzoek verstuurd naar de relevante eigenaren van elk product die de gegevens vrijgeven.

3

Up-to-date

Telkens wanneer een product wordt bijgewerkt, ontvangt de abonnee de bijgewerkte informatie.

4

Integratie

Met de juiste integratieprocessen kunnen deze gegevens worden geïntegreerd in het managementsysteem of de PIM (Product Item Manager) van de distributeur..

Europese Verordening 1169: synchronisatie van productgegevens

Sinds de inwerkingtreding van Verordening 1169 in december 2014, zijn bedrijven verplicht om consumenten informatie over de voedingswaarde op hun producten te verstrekken voordat zij hen deze verkopen. Dit betekent dat online detailhandelaren in levensmiddelen voorzieningen moeten treffen om hun kopers toegang tot deze gegevens te garanderen. EDICOMData, de datapool van EDICOM, beschikt over functionaliteit die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de eisen van de Europese verordening 1169.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.