Contacteer EDICOM

Vul het onderstaande formulier in of neem telefonisch contact met ons op om informatie over onze diensten aan te vragen. Wij zijn er voor alles wat u nodig heeft.

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.

Bel ons

Neem contact op met ons businessteam

Bel voor al uw vragen met de landspecifieke telefoonnummers die op deze pagina of in de link hieronder staan vermeld. U wordt rechtstreeks te woord gestaan door ons team van specialisten, zonder tussenpersonen of geautomatiseerde afhandelingssystemen.

Nederland: +31 (0) 207086282

Lijst van internationale telefoonnummers

User Service Center

Om contact op te nemen met ondersteuning, raden wij u aan ons User Service Center te bezoeken. In deze portal geven wij u alle informatie over de verschillende manieren om toegang te krijgen tot ondersteuning van EDICOM en onze aanbevelingen voor het gebruik ervan.

User Service Center