iPaaS Services

Delegeer de implementatie van uw applicatie-integratieproject naar EDICOM. Vertrouw ons de administratie en het beheer van uw platform toe.

iPaaS-projectbeheer

Analyse van de vereisten en projectmanagement. Coördinatie en beheer van taken. Testen en activeren van de infrastructuur.

Mapping & Integration Services

Applicatie instellingen. Workflow-ontwerp. Ontwerp en test van datatransformatie-interfaces. Registratie, ontwerp en onderhoud van connectoren. Programmering van regels, notificaties en processtarters.

EDICOMiPaaS Monitoring Services

Permanente aanpassing van de infrastructuur. Continu toezicht op de technische infrastructuur. Beheer en behandeling van alerts en incidenten in de integratieprocessen.

IPaaS-projectmanagement en gespecialiseerd advies

EDICOMiPaaS is veel meer dan een technologisch platform. Het is de toegangspoort tot de meest geavanceerde services voor de analyse en implementatie van uw data-integratieproject.

 

‘Integrators’ sinds 1995

‘Integrators’ sinds 1995

Wij zijn een van de internationale spelers met de meeste ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor de integratie van computersystemen.

Experts in data-integratie

Experts in data-integratie

We zijn al zo lang gespecialiseerd in gegevensuitwisseling dat we vandaag de dag een van de toonaangevende experts op het gebied van systeemintegratie zijn.

De waarde van een geweldig team

De waarde van een geweldig team

EDICOM stelt een team van meer dan 400 gekwalificeerde professionals ter beschikking om u te helpen bij het ontwerpen en implementeren van uw iPaaS-project.

Analyse en scope-definitie

We bestuderen uw applicatie-ecosysteem en definiëren en verduidelijken samen met u de reikwijdte van uw integratieplatform.

Vereistenanalyse

Onze specialisten helpen u bij het definiëren van een beperkt project dat beantwoordt aan uw doelstellingen en prioriteiten, of deze nu betrekking hebben op gegevenssynchronisatie tussen verschillende applicaties, gegevensconsolidatie of oplossingen voor directe gegevensextractie voor exploitatie in BI-systemen.

Definitie van doelstellingen

Samen met u zullen we een planning opmaken en een reeks tussentijdse doelstellingen bepalen die bereikt moeten worden.

Oprichting van het werkteam

De omvang van uw project, de distributie van uw applicatie-ecosysteem en de gestelde doelen, bepalen het team dat we in uw project zullen inzetten om uw applicatie-integratieplatform te implementeren met maximale garanties voor succes.

Implementatie

Wij zorgen voor alle aspecten die nodig zijn om uw iPaaS-platform te configureren in overeenstemming met de omvang van uw applicatie-integratieproject

ipaas Architectuur

Architectuur installatie

Ontwerp van de hardware-architectuur om te reageren op de gedefinieerde datavolumes. Installatie van middelen, uitbreiding en permanente optimalisatie.

Programmering en configuratie

Programmering en configuratie

Applicatieparameterisatie. Connector programmeren. Ontwerp van ‘mappings’ en validatieregels. Scripting en automatisering programmeren.

Configuratie van testomgeving

Testen en ‘go-live’

Configuratie van testomgeving. Uitvoeren van tests, verificatie van resultaten en correctie van fouten. Go-live.

Beheer en monitoring

EDICOM-technici nemen het permanente beheer en de monitoring van uw iPaaS-platform op zich om de taken uit te voeren die nodig zijn om een optimale werking van uw integratieoplossing te garanderen.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.