Data & analyse oplossing — Verbind, visualiseer, deel

EDICOM Analytics transformeert uw data in krachtige visualisatie tools om het maximale uit uw strategische besluitvorming te halen.

Meerdere databronnen

Wij kunnen data van elk apparaat verzamelen en transformeren, ongeacht waar de informatie vandaan komt.

Projecten op maat

Wij helpen u uw projecten te implementeren, vanaf het ontwerp tot de analyse en representatie van de data.

Visualisatie in real time

Configureer en bewerk de visualisatie van de informatie op basis van uw behoeften en in real time.

Dashboard Analytics — Visualiseer al uw data in één dashboard

Wij bij EDICOM zijn experts in het integreren en verwerken van data, op wat voor manier dan ook. Daarom hebben we een krachtig dataanalyse- en managementtool ontwikkeld waarmee u uw informatie op een duidelijke, bruikbare en universele manier kunt visualiseren.

Met EDICOM Analytics kunt u het maximale uit uw strategie halen dankzij verbeterde inzichten en monitoring van de gegevens die relevant zijn voor uw bedrijf.

Geïntegreerd anaylseplatform

Geïntegreerd anaylseplatform

Wij managen end-to-endprojecten van het verzamelen van de data, naar het verwerken en analyseren van de data, tot de visuele representatie.

Gespecialiseerde technische profielen

Gespecialiseerde technische profielen

Wij bieden u hulp van professionals die zijn gespecialiseerd in data engineering en Big Data, analysten en data wetenschappers, machine learning en consultants.

Dashboard genereren

Dashboard genereren

Wij passen de visualisatie van de informatie aan aan uw eisen en KPI's om de representatie van uw gegevens te faciliteren.

Aangepaste interface

We bieden verschillende interfaces aan om het Analytics platform aan te passen aan uw bedrijf en bedrijfsidentiteit.

Updates in real time

De gegevens worden in de gekozen frequentie bijgewerkt en weergegeven, waardoor alleen relevante en bruikbare informatie wordt aangeboden en waar nodig waarschuwingen kunnen worden opgezet.

Praktisch en visueel

We zetten ons in om de gegevens voor iedereen begrijpelijk te maken door middel van universele en resultaatgerichte graphics.

Experts in data wetenschap: wij brengen informatie, technologie en toegankelijkheid samen

Tijdens het volledige proces zetten wij ons in om de kennis te verhogen en de interpretatie van data te verbeteren en optimaliseren. Zo helpen we via ons Business Intelligence platform data begrijpelijk te maken voor iedereen.

1

Project definitie en analyse

Ons toegewijde team ontwerpt samen met u de strategie en omschrijving van het project zodat uw bedrijfsdoelstellingen kunnen worden behaald: KPI's, formaat van de resultaten, kenmerken van de informatiebronnen.

2

Verzameling van gegevens

Databronnen en -verzameling worden op een geïntegreerde manier gedefinieerd vanuit hun interne systemen, inclusief toegang, verwerving en overdracht naar de nodige verwerkings- en opslagsystemen.

3

Dataverwerking en -opslag

De verzamelde gegevens worden verwerkt, gestructureerd en getransformeerd om verder te kunnen gaan met het opschonen en verifiëren van de kwaliteit. Daarna gaan we door met het archiveren van de gegevens, met een volledige garantie van integriteit, authenticiteit en vertrouwelijkheid.

4

Visualisatie

We bouwen het dashboard op om de informatie op de meest gepaste, efficiënte en begrijpbare manier te presenteren en samen te stellen voor de uiteindelijke ontvangers. Kennismanagement wordt gebruikt om te kijken of de oorspronkelijke doelstellingen zijn behaald.

Een breed scala aan mogelijkheden

EDICOM Analytics kan elk soort data vastleggen, verwerken en samenstellen om een beter inzicht te faciliteren en het maximale te halen uit het besluitvormingsproces van uw bedrijf.

Wat de databronnen en informatieplatforms ook zijn (mobiele apparaten, ERP, CRM, wearables, supply chain, Internet of Things, etc.), wij stellen de workflows vast, ontwerpen de workflows en implementeren de workflows om beschrijvende en voorspellende modellen te genereren die u kunnen helpen de vastgelegde doelstellingen te behalen met behulp van de beschikbare gegevens.

En dit alles met de basisdoelstelling om uw dataanalyse processen, resultaat visualisatie en behoefte formulering binnen uw bedrijf te optimaliseren.

De kracht van data binnen handbereik

Krijg snel en centraal toegang tot dashboards vanaf uw desktopcomputer en mobiele apparaten en configureer uw videowalls om informatie te delen met uw teams en klanten.

  • Verkoopcyclus

  • Productieprocessen

  • Gezondheidsstatistieken

  • Marketing-KPI's

  • IT-analyse

  • Logistiek en transport

  • Detailhandel

  • Etc.

Haal het maximale uit datamanagement dankzij uw dashboards

Verbeter uw prestatie analyses door al uw gegevens in één platform te visualiseren, zodat u gemakkelijker actie kunt ondernemen.

Operationele monitoring in real time

Operationele monitoring in real time

Met een up-to-date datantegratie systeem kunt u uw prestaties in real time meten.

Begrijpelijk en gemakkelijk te interpreteren

Begrijpelijk en gemakkelijk te interpreteren

Centraliseer en deel informatie in een handig en visueel overzicht voor alle dashboard gebruikers.

Verhoogde productiviteit

Verhoogde productiviteit

Overal en altijd toegang krijgen tot informatie bevordert een betere interactie met de informatie en verhoogt de productiviteit.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over...

Peppol: Het Peppol 4-corner en 5-corner CTC model

Peppol ist ein interoperables elektronisches Dokumentenaustauschsystem, das weltweit verbreitet ist

Processen automatiseren met partners zonder EDI-oplossingen

Hoe processen automatiseren met klanten en leveranciers die geen EDI-oplossingen (Electronic Data Interchange) hebben

Zeven redenen om EDI in de modesector te gebruiken

Ontdek hier de 7 redenen om EDI in de sector te gebruiken en welke oplossingen EDICOM biedt

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.