Synchronisatie van productgegevens op maat

EDICOMData is een schaalbare oplossing die zich leent voor de synchronisatie van productgegevens op maat

Uw eigen platform voor de synchronisatie van privégegevens

Met EDICOMData kunnen op maat gemaakte projecten voor de synchronisatie van productinformatie worden geïmplementeerd, die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zowel de datavrijgevers als de afnemers van de gegevens.

Creëer uw eigen privéproject met EDICOMData, en integreer cruciale informatie voor de commerciële relatie tussen leveranciers en distributeurs, die misschien niet in de GDSN-formulieren is opgenomen. Dit doet u door de gegevensstructuren aan te passen aan uw specifieke synchronisatiebehoeften voor productdatabases.

 

GDSN Automatisering

Automatisering

EDICOMData automatiseert de publicatie en verwerking van productgegevens, en integreert ze met uw eigen ERP.

GDSN Werk op maat

Werk op maat

Eenvoudige ontwikkeling van projecten voor gegevenssynchronisatie, die zijn afgestemd op de zakelijke behoeften van handelspartners.

GDSN Efficiëntie

Efficiëntie

Door essentiële informatie te synchroniseren, optimaliseert u de processen voor het beheren en bijwerken van productgegevens.

Hoe werkt de synchronisatieservice van EDICOMData?

1

Vrijgave van gegevens

De leverancier verstrekt de gegevens die door de distributeur zijn vereist.

2

Validatie van gegevens

De gegevens worden automatisch gevalideerd om na te gaan of ze overeenstemmen met de projectvereisten.

3

Synchronisatie van gegevens

De productgegevens worden gesynchroniseerd door de EDICOMData-processen te integreren met die van het interne informatiesysteem.

4

Toegang tot de webwinkel

Synchronisatie met de webwinkel van de distributeur kan automatisch geïmplementeerd worden, zodat productspecificaties automatisch worden bijgewerkt.

Meer weten? Overleg met een van onze experts

Als u meer wilt weten over onze oplossingen, vul dan hieronder uw contactgegevens in. Een van onze experts neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek. Met EDICOM vindt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw bedrijf. We zien ernaar uit om met u in gesprek te gaan!

Projectmanagement met EDICOMData-privésynchronisatie

Wij begeleiden de klant bij het uitrollen van een project voor de synchronisatie van privégegevens. Daarbij maken we gebruik van een procedure die is gebaseerd op de SCRUM-methodologie:

  • Behoeftenonderzoek: Wij brengen uw specifieke behoeften op het gebied van gegevenssynchronisatie in kaart.

  • Integraties: Wij implementeren de interfaces voor de integratie tussen uw managementsystemen en EDICOMData.

  • Identificatie van leveranciers: Wij identificeren de leveranciers die aan het project moeten deelnemen.

  • Onboarding van leveranciers: Wij nemen contact op met uw leveranciers om het project uit te leggen en van start te gaan met de integratietests.

  • Overgang van leverancier naar productie: Wij voeren integratietests uit met uw leveranciers, en zetten degenen die daarvoor slagen over op productie.

  • Het project gaat live.

Europese Verordening 1169: synchronisatie van productgegevens

Sinds de inwerkingtreding van Verordening 1169 in december 2014, zijn bedrijven verplicht om consumenten informatie over de voedingswaarde op hun producten te verstrekken voordat zij hen deze verkopen. Dit betekent dat online detailhandelaren in levensmiddelen voorzieningen moeten treffen om hun kopers toegang tot deze gegevens te garanderen. EDICOMData, de datapool van EDICOM, beschikt over functionaliteit die speciaal ontworpen is om te voldoen aan de eisen van de Europese verordening 1169.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.