Visualiseer uw data via interactieve grafieken en dashboards

Transformeer elke hoeveelheid data in krachtige gepersonaliseerde grafieken en dashboards die waarde toevoegen aan uw bedrijf

Communiceer data en resultaten via de juiste grafieken

Gezien de grote hoeveelheid informatie die bedrijven vandaag de dag verwerken en opslaan, wordt het steeds noodzakelijker om deze correct te kunnen behandelen en exploiteren om de visualisatie en interpretatie ervan te vergemakkelijken.

Het kunnen verwerken van de data die we behandelen, omvat het begrijpen van de werking van het bedrijf en het anticiperen op toekomstige gebeurtenissen, met als doel zakelijke beslissingen te ondersteunen.

Dankzij gespecialiseerde tools is het mogelijk om grote datasets visueel te synthetiseren om patronen of trends te ontdekken en correlatie tussen variabelen te vinden.
 

Inzicht in de data

Grafieken bieden een effectieve manier om resultaten te exploiteren, analyseren en presenteren. Visuele representaties helpen u effectiever en flexibeler beslissingen te nemen. 

Strategische besluitvorming

Het doel van datavisualisatie is om waarde toe te voegen, patronen te ontdekken en trends te detecteren om informatie te begrijpen en zin te geven.

Welke grafiek te kiezen op basis van de data?

Met het EDICOM Analytics Business Intelligence-platform kunt u uw eigen grafieken configureren vanuit een uitgebreide bibliotheek voor een eenvoudige interpretatie ervan.

Consultants en projectmanagers van EDICOM bestuderen elk project om de klant de meest geschikte weergave van de data voor te stellen en te adviseren om een universeel begrip van de informatie te bereiken.

Gráfico de burbujas

Bellendiagram

Ga naar het bellendiagram wanneer u een grafiek nodig hebt waarmee u meer dan één metrische waarde kunt combineren. Ze zijn nuttig voor het aantonen van de relaties tussen datasets en voor het identificeren van hiaten en uitschieters in data, bijvoorbeeld in de financiële sector.

Diagrama de árbol plegable

Vlakdiagram

Het vertegenwoordigt de totalen die in de loop van de tijd zijn verzameld. Vlakdiagrammen zijn ideaal voor het weergeven van trends, door de ontwikkeling van kwantitatieve waarden in intervallen of tijdsperioden weer te geven.

Mapa de calor radial

Radiale heatmap

Grafische weergave van de waarden in een matrix door het gebruik van kleuren. Ze zijn geschikt voor het visualiseren van grote hoeveelheden multidimensionale data en kunnen worden gebruikt om clusters van rijen met vergelijkbare waarden te identificeren.

Radar de área

Gebiedsradar

Hiermee kunt u de waarden van een grootte zien die verschillende variabelen gelijktijdig vertonen. U kunt dus in één oogopslag zien of de grootte van een variabele heel anders is dan de rest, omdat het gebied of de lengte groter wordt in de specifieke richting.

Doble factor de autenticación

Uitvouwbaar boomdiagram

Hiermee worden data van gerelateerde items hiërarchisch weergegeven als een reeks gekoppelde bellen. Nuttig op verschillende gebieden zoals financiën, wetenschap, reclame of andere gebieden waarop risico's en kansen op succes moeten worden geëvalueerd.

Diagrama de sol

Zonnediagram

Een zonnediagram met verschillende niveaus van categorieën laat zien hoe de buitenste ringen zich verhouden tot de binnenste. Het is vooral effectief om te laten zien hoe een ring is verdeeld in zijn samenstellende delen.

Storytelling met data: Maak uw eigen interactieve dashboards

Zodra de grafieken zijn gegenereerd, kunt u met EDICOM Analytics uw interactieve en gepersonaliseerde dashboards of dashboards configureren voor een gedemocratiseerde en bijgewerkte visualisatie in realtime van de meest relevante KPI's. 

Het dashboard is een datavisualisatie die de belangrijkste informatie bevat voor de monitoring van bedrijfsdoelstellingen, overzichtelijk en hiërarchisch ingericht om in één oogopslag te worden gemonitord.

Ze kunnen worden getoond via verschillende media, van pc's tot videowalls, televisies, mobiele telefoons, enz.

Door storytelling met data wordt het makkelijker om de belangrijkste data en variabelen te contextualiseren en te vergelijken.

Logische volgorde van vertoning

Met dashboards kunt u de grafieken op een logische manier ordenen om de berichten te sequentiëren en te rangschikken op basis van hun gebruikers.

Visualisatie aangepast aan uw behoeften

U zult in staat zijn om de meest relevante data en statistieken uit verschillende bronnen op een duidelijke en begrijpelijke manier te visualiseren om ze te volgen, te vergelijken en hun evolutie te zien.

Dynamische en bruikbare dashboards

De dashboards zijn dynamisch en interactief, zodat u de nodige filters kunt toepassen om de data weer te geven zoals deze het beste bij uw behoeften passen. 

Via een enkele interface die data uit meerdere bronnen samenbrengt, is het in staat om een holistisch beeld van de informatie van het bedrijf te bieden en bij te dragen aan de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Dashboards vereenvoudigen en stroomlijnen de interpretatie van informatie in één oogopslag, stellen u in staat om inzichten te extraheren en de prestaties van het bedrijf te analyseren voor toekomstige planning.

Soorten dashboards

Er zijn verschillende soorten dashboards, afhankelijk van de doelstellingen van het project en de samenstelling van de gebruikte grafieken:

Operations Dashboard: Het toont statistieken over operationele processen die in realtime worden uitgevoerd voor grondige monitoring.

Analysedashboard: Het toont bestaande KPI's die het mogelijk maken om evoluties en trends te identificeren die van invloed zijn op toekomstige besluitvorming.

Strategisch dashboard: Ze dienen om een real-time monitoring van de prestaties van het bedrijf te tonen met betrekking tot key performance indicators. 

Vereenvoudig de rapportage en maximaliseer de interpretatie van resultaten

Data leveren ons zeer waardevolle informatie op, maar hoe we die data laten zien en visualiseren vergemakkelijkt het begrip ervan en stelt ons in staat om het initiatief te nemen om de resultaten van het bedrijf te optimaliseren. Afhankelijk van hun ontwerp kunt u de gezondheid van uw bedrijf volgen aan de hand van benchmarks en doelen. 

monitorización

Carrousel

Met dynamische dashboards kunt u een carrousel met grafieken opnemen om gerelateerde informatie of die van meerdere afdelingen weer te geven.

comprensión

Volgorde

Het genereert dashboards in volgorde, dat wil zeggen pagina's met complete dashboards die voortdurend veranderen.

productividad

Toegankelijkheid van de cloud

Deel online dashboards in realtime en periodiek om de samenwerking tussen teams te vergemakkelijken.

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over...

ViDA (VAT in the Digital Age) - EU stimuleert B2B e-facturatie

De EU stelt voor het btw-stelsel te moderniseren middels elektronische B2B-facturatie.

Gegevensanalyse: Soorten dashboards en voorbeelden van KPI's

Een dashboard of controlepaneel hiermee informatie kunt verbinden, visualiseren en delen om de strategie te maximaliseren

Peppol: Het Peppol 4-corner en 5-corner CTC model

Peppol ist ein interoperables elektronisches Dokumentenaustauschsystem, das weltweit verbreitet ist

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.