De kwaliteit van gegevens op het GDSN managen

Wij managen uw EDICOMData-synchronisatieplatform voor u

Wij zorgen ervoor dat uw productinformatie volledig en nuttig is voor al uw klanten

Cruciaal voor een succesvol gegevenssynchronisatiesysteem is de kwaliteit van de informatie die wordt gedeeld met handelspartners. Wij bieden uitgebreide uitbestedingsdiensten voor het publiceren en onderhouden van uw productgegevens.

 

Kwaliteitscontrole van gegevens 

We valideren de gegevens die in uw catalogus worden gepubliceerd voordat we ze zichtbaar maken op het netwerk. Hierbij wordt aangegeven of er nog inconsistenties of missende gegevens zijn, zodat de kwaliteit van de informatie hoog blijft.

 

  • Volledige productgegevensbladen met de belangrijkste gegevens zoals gedefinieerd door de klant en distributeur.

  • Juiste en consequente informatie met belangrijke productgegevens (afmetingen, gewicht, hoeveelheden, etc.).

  • Validiteitscontroles om ervoor te zorgen dat de productgegevens te allen tijde up-to-date zijn.

Verkoopt u voedselproducten in de Europese Unie?

Wij valideren uw geregistreerde productinformatie om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de Europese verordening 1169/2011 over publicatie- en voedselinformatie.

Kwaliteitscontrole van uw gegevens

We leveren een beheerdienst aan EDICOMData-publiceerders voor het registreren en valideren van alle productgegevens. Deze dienst garandeert de standaardisering en kwaliteit van de informatie die in uw elektronische catalogus staat.

 

Gegevensinvoerdienst

Publiceerders kunnen de taken uitbesteden die te maken hebben met het uploaden en publiceren van hun elektronische productcatalogi. Deze dienst wordt aangeboden door ons Data Quality Center, waar onze specialisten de gegevens verwerken conform de kwaliteitsstandaard die is vastgesteld in de GS1-standaard voor GDSN-projecten of conform de specificaties van elektronische privécatalogiprojecten.

Gegevensvalidatiedienst

Hierbij valideren speciale automatische mechanismen de gegevens die in elk productbestand worden geüpload. Het systeem houdt rekening met de velden die als zeer belangrijk worden gezien door de grootste distributeurs en met het Data Quality Framework van GS1. Tegelijkertijd voeren we handmatige controles uit bij gevoelige informatie die gespecialiseerde verificatie vereist om eventuele inconsistenties in de gepubliceerde informatie te detecteren.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.