iPaaS - Integration Platform As A Service by EDICOM

Alle gegevens, van elk systeem, waar dan ook. Optimaliseer uw processen, verminder de kosten. Maak van uw bedrijf een echt efficiënte organisatie.

Onbeperkte integratie

Integreer en verbind elk element dat u nodig heeft in uw organisatie: gegevens, systemen, databases, software, processen, afdelingen, mensen, enz.

De beste ondersteunende dienst

Ontvang te allen tijde ondersteuning om uw integratieproject te implementeren. Geniet van een constante ondersteuning en monitoring die bij de oplossing zijn inbegrepen.

EDICOMiPaaS-connectoren

Ontdek de EDICOMiPaaS Connectors. Profiteer van connectiviteit met applicaties, databases, software, partners, overheidsdiensten en protocollen.

Integreer gegevens van eender welke toepassing met de beste service

Centraliseer uw applicatiegegevens in een beveiligde omgeving die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar is.

Integreer al uw applicaties snel en efficiënt. Verminder de kosten, automatiseer processen en genereer belangrijke versnellers door de verspreiding van gegevens in uw bedrijf te elimineren. 

Cloud applicatie-integratieplatform met de beste toegevoegde diensten.

Profiteer van de constante begeleiding van EDICOM, zowel bij de analyse en uitvoering van het project als bij de ondersteuning en het onderhoud van de oplossing.

EDICOMiPaaS

Hebben al uw gegevens binnen handbereik van het systeem van uw keuze.

Geef het senior management een duidelijk en volledig beeld van alles wat er in uw bedrijf gebeurt dankzij de data-integratie.

 

Stroomlijn uw processen

Stroomlijn uw processen en optimaliseer het werk van alle afdelingen

Verkort de uitvoeringstermijn van kritische processen op een veilige manier. Start nieuwe producten in recordtijd en voer snel commerciële en marketingacties uit. Blijf de concurrentie voor door u te richten op de core business van uw bedrijf.

Verhoog de kwaliteit en consistentie

Verhoog de kwaliteit en consistentie van de informatie in de hele organisatie

Elimineer eventuele discrepanties in de gegevens die door de verschillende systemen of afdelingen van het bedrijf worden verwerkt en zorg ervoor dat ze allemaal dezelfde informatie delen, die overeenkomt met de werkelijkheid. Verhoging van de rentabiliteit van de gedane investeringen.

Verminder de kosten

Verminder de kosten van niet-waarde genererende activiteiten en de integratie-infrastructuur

De kosten van handmatige data-invoertaken worden drastisch verlaagd, menselijke fouten worden geëlimineerd en er wordt tijd besteed aan meer productieve functies. Delegeer het onderhoud van uw integratie-infrastructuur aan een betrouwbare technologieleverancier

EDICOMiPaaS oplossingen

Plaats uw producten in de belangrijkste markten zonder uw activiteiten te verhogen. Optimaliseer kritische bedrijfsprocessen in uw bedrijf en verminder de kosten. Beheer de informatie van uw online winkel of eCommerce oplossing op een eenvoudige manier. Creëer een naadloze ervaring om de klanttevredenheid te verhogen. Optimaliseer uw Human Resources-activiteiten en richt u op wat waarde creëert. Beheer fusie- of overnameprocessen moeiteloos, snel en efficiënt.

Beheer zonder problemen een complex applicatie-ecosysteem in uw bedrijf

Laat elke afdeling en elk team in uw organisatie werken met de systemen die het meest productief zijn zonder de toegankelijkheid van de informatie te verminderen.

Integreer alle informatie in welk formaat dan ook met welk systeem dan ook en los de uitdagingen van de diversiteit aan tools die in uw bedrijf worden gebruikt snel en efficiënt op.

Situaties die vaak de hulp van gegevensintegratie nodig hebben

Verhoog de efficiëntie in de kritische processen van uw organisatie door alle applicaties synchroon te laten werken met de gegevens. Maak informatie toegankelijk voor de hele onderneming en los problemen met de data-integratietechnologie gemakkelijk op.

Geef uw gebruikers en klanten vertrouwen door hen ten allen tijde de juiste informatie te geven. Handhaaf totale consistentie in merkcommunicatie en speeches over uw verschillende kanalen en verhoog de klanttevredenheid.

Elimineer het risico van het opslaan van kritieke op alleen lokale systemen door deze te integreren met cloud-systemen. Toegang tot alle informatie in legacy-systemen of zelf ontwikkelde oplossingen van SaaS-oplossingen en externe databases.

Voorkomen dat problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen, een verkeerde dimensionering van de behoeften op de lange termijn tot gevolg hebben. Gebruik een cloud applicatie-integratieplatform in plaats van point-to-point integraties om morgen meer informatie, in meer oplossingen, van meer teams en afdelingen naadloos te beheren.

EDICOMiPaS functies en diensten

Configureer zelf uw applicatie-rollen als publisher of ontvanger. Definieer uw mappings voor datatransformatie. Definieer regels en waarschuwingen om uw integratieprocessen op gang te brengen. Krijg toegang tot de EDICOMiPaaS connector repository en volg uw integratieprojecten in real time op. 

Of vertrouw het analyseren, implementeren en beheren van uw integratieproject volledig aan EDICOM toe! Wij zorgen voor de programmering en implementatie van uw iPaaS-platform. 

EDICOMiPaaS integreert elke toepassing, ongeacht de aard ervan

We bieden connectiviteit voor alle applicaties, managementsystemen en marktdatabases, zonder dat er een eigen ontwikkeling of een legacy-systeem wordt achtergelaten waarmee het nodig is te integreren.

5.000+
Aangesloten managementsystemen

We hebben momenteel meer dan 5000 verschillende geïntegreerde managementsystemen die onze iPaaS gebruiken om allerlei soorten gegevens over kritische processen te verzenden en te ontvangen vanuit andere applicaties.

400+
Gespecialiseerde data-ingenieurs

Het team dat tot uw beschikking staat en dat gespecialiseerd is in data-integratie is opgeleid om de uitvoering van elk applicatie-integratieproject snel te dekken en te beheren.

EDICOMiPaaS-functies

Geniet van de veelzijdigheid, schaalbaarheid en veiligheid van EDICOM's cloud applicatie-integratietool.

Veelzijdigheid ipaas

Veelzijdigheid

Converteer elk type van eigen formaat van een applicatie in de structuur die nodig is voor de doeltoepassing. Eenvoudig te implementeren integraties voor markt- of zelfontwikkelde oplossingen. Het aanleveren en ontvangen gegevens van cloudbased of on premise systemen.

Schaalbaarheid ipaas

Schaalbaarheid

Laat uw bedrijf groeien zonder angst om meer informatie te beheren. Vermijd het probleem van point-to-point integraties door gebruik te maken van een centraal element in de cloud dat in staat is om meer verschillende systemen te beheren. Maak goed gebruik van uw economische middelen door te allen tijde de juiste investering te doen.

Beveiliging ipaas

Beveiliging

Geniet van de veiligheid die voortkomt uit het feit dat een betrouwbare technologieleverancier met talrijke certificeringen uw kritieke informatie opslaat en beheert (ISO 270001 over informatiebeveiliging, ISO 20000 over IT-servicemanagement, TIER II over de infrastructuur van het EDICOM-platform, enz.).

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

Seleccione un email válido

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.