Een EDI-oplossing die met elke partner wereldwijd verbinding maakt

EDICOM biedt een EDI-oplossing met functionaliteiten voor meerdere standaarden en meerdere protocollen, die connectiviteit met elke partner over de hele wereld garanderen.

Onze specialisten in internationale EDI

Onze EDI-specialisten hebben de essentiële vaardigheden om een internationaal elektronisch gegevensuitwisselingsproject succesvol te implementeren. Ze doen dit vanuit verschillende landen en in verschillende talen (waaronder Engels), dus zorg ervoor dat u de ondertiteling aanzet, dan mist u niets.

Hoe kiest u een internationale EDI-provider

Internationale EDI-software

EDICOM beschikt over een van de krachtigste technologische EDI-infrastructuren die er zijn. Dit maakt EDI-oplossingen met een internationaal bereik mogelijk.

De mogelijkheden van ons EDI-platform garanderen connectiviteit met elke partner dankzij de mogelijkheid om gegevens in meerdere EDI-documentstandaarden of de vele EDI-communicatiediensten voor B2B en B2G te transformeren. Deze bieden multiprotocolconnectiviteit en interconnectie met de belangrijkste private B2B-netwerken over de hele wereld, maar ook met overheidsdiensten in vele landen.

meerdere standaarden

Een EDI-platform met capaciteit voor meerdere standaarden

EDIFACT, X12, UBL, PEPPOL, ODETTE... Wissel uit met tegenhangers, ongeacht de gegenereerde EDI-documentstandaard.

meerdere protocollen

Een EDI-platform met capaciteit voor meerdere protocollen

AS2, AS4, OFTP, X400, SFTP... Vertel ons met wie u EDI-documenten moet uitwisselen, ongeacht uw bedrijfsprofiel, sector of geografische locatie.

Internationaal EDI-projectbeheer

Internationaal EDI-projectbeheer

Dankzij uitbestede EDI-diensten delegeert u alle taken met betrekking tot het onderhoud en beheer van uw B2B EDI aan ons gespecialiseerde EDICOM-team.

Centraliseer uw EDI-oplossing met een internationale technologiepartner

Heeft u een internationaal bedrijf? Moet u via EDI uw managementsystemen met die van uw wereldwijde klanten en leveranciers integreren? Wilt u uw B2B EDI-project verbeteren door het beheer te centraliseren bij een wereldwijde partner met internationale mogelijkheden?

Stuur ons uw informatie en een gespecialiseerde consultant neemt onmiddellijk contact met u op om uw behoeften te analyseren en uit te leggen hoe wij u kunnen helpen.

EDI-strategieën voor internationale bedrijven

Internationale bedrijven met een aanwezigheid in meerdere landen moeten een EDI-communicatiemodel definiëren die aan specifieke behoeften is aangepast. Bij EDICOM bieden wij gecentraliseerde oplossingen die ontwikkeld zijn om met één enkel B2B EDI-platform aan de behoeften van wereldwijde klanten te voldoen.

 

Gecentraliseerde EDI-oplossing

Gecentraliseerde EDI-oplossing van EDICOM

Een gecentraliseerde strategie is gebaseerd op het ontwerp van een wereldwijde EDI-oplossing die zich kan aanpassen aan de specifieke kenmerken van elk land waar uw bedrijf EDI-communicatie voor B2B en B2G uitvoert.

 1. Het implementeert een integratieproces met één of meerdere ERP's.
 2. Het past gegevensstructuren van uw informatiesysteem naar elke EDI-standaard aan.
 3. Het implementeert verschillende connectiviteitsoplossingen om de communicatie met elke partner te garanderen.
 4. Het werkt in de cloud, met 24/7 beschikbaarheid.
 5. Er kunnen verschillende beheeromgevingen worden geconfigureerd die zijn aangepast aan elk land waar de gebruikers van het platform zich bevinden.
 6. Het biedt gebruikersondersteuning in verschillende talen en tijdzones.
Gedecentraliseerde EDI-oplossing

Gedecentraliseerde EDI-oplossing

De strategie houdt in dat op elke locatie een lokale EDI-operator actief is die inspeelt op de specifieke kenmerken van uw platform op elke markt.

 1. Het betekent het ontwikkelen van verschillende projecten met verschillende technologischepartners.
 2. Het betekent de deelname van verschillende partners (één voor elke toegepaste oplossing).
 3. De connectiviteit met partners hangt af van de mogelijkheden van elke EDI-dienstverlener.
 4. De beheeromgeving van elke oplossing varieert en hangt af van de criteria die door elke dienstverlener worden gehanteerd. Dit verhoogt operationele en managementkosten, waardoor effectieve processen achterblijven.
Programma Internationale zakelijke accounts

Programma Internationale zakelijke accounts

Grote internationale bedrijven hebben behoefte aan een constante, terugkerende zakelijke follow-up die het mogelijk maakt de communicatie tussen het bedrijf en haar technologiepartner vloeiend en direct te laten verlopen, zonder dat de grootte van een afdeling of locatie van invloed is op krachtige EDI-projectontwikkeling.

EDICOM biedt multinationale bedrijven daarom een wereldwijde management- en bedrijfsadviesdienst voor hun EDI-platform dat zich aanpast aan de functionele en geografische realiteit van grote bedrijfsgroepen. Om dit te bereiken wordt een corporate management-programma gedefinieerd. De belangrijkste partners worden per functie of locatie gedefinieerd, waardoor een gecentraliseerd beheer en een projectaanpak mogelijk worden die het bedrijfsbeheer zoveel mogelijk vereenvoudigt.

 1. Een single point of contact (SPOC).
 2. Eén aangewezen specialist als verantwoordelijke voor het programma.
 3. Voorkeurseconomische voorwaarden die de groei en de evolutie van het technologisch platform van de bedrijfsgroep belonen.
 4. Opvolging en toegang tot informatie op preferentiële en periodieke basis.
 5. Standaardisatie van het kostenmodel.
 6. Standaardisatie van processen door het ontwerpen van een draaiboek.
 7. Gezamenlijke opsporing van kansen.

Nieuws over elektronische gegevensuitwisseling

Mijn ROI (Return on Investment) met EDI

EDI is nog steeds springlevend en een groot deel van de transacties van veel CAC 40-bedrijven zijn gebaseerd op EDI-stromen

Gegarandeerde connectiviteit tussen ziekenhuizen en leveranciers in België met EDICOM

EDICOM is een van de toonaangevende technologieleveranciers in de gezondheidszorg in België

De digitalisering als bepalende factor voor het stimuleren van Corporate Governance praktijken

Corporate governance moet technologie, kennis en processen combineren om transparantie in bedrijven te stimuleren

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten voor heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

Usa un dominio corporativo

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.