Value-Added Network — EDI-connectiviteit via EDICOMNet

Het EDICOM Value-Added Network vereenvoudigt de veilige en directe uitwisseling van gestructureerde berichten met al uw zakelijke partners vanuit het meest volledige, internationale B2B EDI-communicatieplatform op de markt.

Een privénetwerk voor de veilige uitwisseling van EDI-documenten via een VAN

EDICOMNet functioneert als een VAN (Value-Added Network) en vertegenwoordigt een van de belangrijkste communitiesn voor het naadloos en direct uitwisselen van allerlei soorten zakelijke transacties in een veilige privé-omgeving.

500+
transacties

Meer dan 500 miljoen transacties per jaar.

16.000+
bedrijven

Meer dan 16.000 verbonden bedrijven.

23.000+
keer toegang

Dagelijks meer dan 23.000 keer toegang tot ons platform.

EDICOMNet: Value-Added Network

Het netwerk werkt als een gecentraliseerde, synchrone communicatie-infrastructuur die 24 uur per dag beschikbaar is en altijd wordt gemonitord. Het is een infrastructuur die de veilige levering van uw berichten garandeert, waarbij traceer rapporten worden aangemaakt en verzenders totale controle hebben over de status van hun transacties.

Verbinding met grote detailhandelaren

Connectiviteit met grote detailhandelaren

Onderlinge verbinding

Interconnectiviteit met toonaangevende internationale privénetwerken

Netwerk met meerdere protocollen

Netwerk met meerdere protocollen: webservice, OFTP, AS2, AS4

Gecertificeerde infrastructuur

Gecertificeerde infrastructuur: ISO 27001, ISAE 3402, ISO 20000, TIER II

24x7 beschikbaarheid

24x7 beschikbaarheid van diensten (SLA: 99,9%)

Een Value-Added Network met “high value”

EDICOMNet is een dienst voor de overdracht van belangrijke gegevens in B2B-omgevingen. Het netwerk zorgt ervoor dat uw elektronische transacties en andere zakelijke documenten via beveiligde kanalen hun bestemming bereiken. Deze kanalen zijn specifiek ontworpen om de vertrouwelijkheid en integriteit van de uitgewisselde berichten te waarborgen.

  • Directe connectiviteit met 's werelds toonaangevende detailhandelaren (Walmart, Carrefour, Auchan, Mercadona, Corte Inglés, Carrefour, etc.).

  • Network met meerdere protocollen: https, sftp, x400, OFTP, AS2, AS4, etc.

  • Network met meerdere standaarden voor het verzenden van allerlei soorten berichten (EDIFACT, X12, XML, FACTURAE, UBL, PEPPOL, etc.).

  • Significante vermindering in transactiekosten dankzij het model met vaste prijzen voor uitwisselingen tussen zakelijke partners die zijn verbonden via EDICOMNet.

  • Snelle en directe overdracht dankzij gegevensgroepering en -compressie.

  • Aangepaste configuratie van de berichten in de wachtrij om prioriteit te geven aan transacties op basis van het soort transactie.

  • Hoge beschikbaarheid van de dienst met traceerrapporten voor berichten en bevestiging van levering en verwerking.

  • Meer dan 40 onderlinge verbindingen met toonaangevende VAN's van over de hele wereld.

PEPPOL Access Point

PEPPOL Access Point

Verbinding met PEPPOL via EDICOMNet om B2G-communicatie binnen de Europese Unie gemakkelijker te maken.

Public Administrations

Overheidsinstellingen

EDICOMNet is verbonden met de EDICOM-hub voor overheidsinstellingen om het verzenden van facturen, btw-aangiftes, etc. gemakkelijker te maken.

Interconnection VAN

Interconnectiviteit tussen netwerken

EDICOMNet heeft interoperabiliteits overeenkomsten met 's werelds meest toonaangevende internationale privénetwerken.

Veelgestelde vragen over EDICOMNet

Om met ons Value-Added Network (VAN) te kunnen werken, hebt u alleen een EDICOMNet-mailbox nodig. De EDI-verbinding met uw klanten, leveranciers of andere zakelijke partners is gegarandeerd. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over hoe deze dienst werkt:

 

EDICOMNet is een uitgebreide communicatie-oplossing die gebruikmaakt van specifieke tools en diensten om het voor u gemakkelijker te maken verbinding te leggen met een zakelijke partner.

Deze tools en diensten zijn onder andere het EDICOM Value-Added Network, connectiviteitsdiensten met overheidsinstellingen (publieke entiteiten, stadhuizen, douane, etc.) of point-to-point verbindingen via protocollen zoals OFTP of ASX.

Om met EDICOMNet te werken, hebt u alleen een mailbox nodig in het EDICOM Value-Added Network. Via deze verbinding kunt u communiceren met uw klanten, leveranciers, logistieke bedrijven, etc. zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het configureren van ingewikkelde communicatieprotocollen.

Binnen de duizenden bedrijven die met ons VAN zijn verbonden, zijn de meest toonaangevende branches de detailhandel, productie van consumptiegoederen, horeca, auto-industrie, gezondheidszorg, logistiek en transport, etc.

Daarbij heeft EDICOM interoperabiliteits overeenkomsten met de belangrijkste VAN's in de wereld. Samen met onze point-to-point  connectiviteits diensten (ASX, OFTP, etc.) zorgt dit er allemaal voor dat EDICOMNet een infrastructuur is die de deuren kan openen voor praktisch alle soorten zakelijke partners waar u zakelijke documenten mee wilt uitwisselen.

Voor de registratie van een EDICOMNet mailbox betaalt u een vaste maandelijkse prijs. Al het verkeer dat via ons netwerk wordt uitgewisseld, is inbegrepen in uw maandelijkse tarief. U hoeft dus niet voor elk bericht te betalen.

EDICOMNet is een netwerk met meerdere protocollen, dus uw berichten kunnen worden overgedragen op de manier die u zelf het handigst vindt (webservice, FTP, FTPS, AS2, AS400, etc.).

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.