WhitepaperWhitepaper

EDICOMiPaaS - Integration Platform as a Service

In deze whitepaper wordt uitgelegd waaruit ons geïntegreerde cloudgebaseerde B2B-platform bestaat, wat de functionaliteiten en kenmerken zijn, en hoe de EDICOMiPaaS-oplossing precies werkt.

We gaan ook dieper in op het belang van het hebben van voldoende middelen om de consistentie van gegevens te kunnen handhaven over alle afdelingen en leden van het bedrijf. Dit is de enige manier om processen werkelijk te optimaliseren, en daarmee kosten, tijd en fouten te verminderen, en de klantervaring te verbeteren.

Tot slot bespreken we de meest voorkomende toepassingen van een B2B-integratieplatform als EDICOMiPaaS en de problemen die het oplost in een complex appecosysteem binnen een bedrijf.

*In het Engels

Gebruik een bedrijfsdomein

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.