Digital Onboarding

Maximaliseer met onze oplossingen het gebruik van uw communicatieplatform om sneller nieuwe EDI-zakenpartners te integreren, ongeacht uw technologische capaciteiten.

Integreer al uw zakenpartners

Breid de mogelijkheden van uw communicatieoplossing uit met tools waarmee u al uw zakenpartners kunt integreren.

Portalen voor leveranciers en klanten

Integreer via portalen die op basis van uw berichtenstroom zijn ontwikkeld, uw elektronische transacties met klanten en leveranciers die niet over een EDI-oplossing beschikken.

Certificatieportalen

Ontwerp uw testomgevingen, maak ze toegankelijk voor uw EDI oplossing-zakenpartners en versnelzo de connectiviteit.

Technologische oplossingen die de prestaties van uw EDI B2B-communicatieplatform maximaliseren

EDICOM Digital Onboarding brengt de belangrijkste oplossingen samen om uw EDI-platform te optimaliseren.

Onze portalen voor leveranciers, klanten en certificaties zijn essentieel om de onboarding van al uw zakenpartners op uw elektronische data-uitwisselingsplatform te versnellen. 

Maximaliseer de voordelen van EDI door uw communicatieproject naar al uw zakenpartners uit te breiden.

 

Optimaliseer uw EDI-oplossing. Verdien aan uw communicatie.

Wissel EDI-documenten uit met al uw zakenpartners - zowel klanten als leveranciers - en communiceer efficiënter met hen, dit alles in een recordtijd.

Verlaag de kosten, verwijder fouten bij het vastleggen van gegevens, automatiseer de integratie van uw bedrijfsdocumenten met al uw klanten en leveranciers, zelfs als zij technologisch niet in staat zijn om EDI-berichten met u uit te wisselen.

EDI-portalen voor leveranciers en klanten

Automatiseer de communicatie met al uw zakenpartners door uw beheersystemen met een communicatieplatform te integreren dat EDIportalen geheel volgens uw behoeften implementeert, zodat u ook klanten en leveranciers zonder EDI-oplossing kunt bereiken.

Stroomlijn uw processen door al uw zakelijke documenten rechtstreeks vanuit uw ERP met uw zakenpartners uit te wisselen.

Maximaliseer de voordelen van elektronische gegevensuitwisseling en systeemintegratie.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Implementeer eenrichtingsstromen van de initiatiefnemer naar uw zakenpartners, stromen in twee richtingen of wissel verschillende soorten documenten uit, zoals de verzending van inkooporders naar een leverancier en de ontvangst van hun facturen.

Efficiëntie

Efficiëntie

Automatiseer processen dankzij de integratie van het portaal met beheersystemen. Documenten worden onmiddellijk verstuurd en u kunt de acties volgen die zakenpartners op de documenten uitvoeren.

Centralisatie

Centralisatie

Stroomlijn EDI-transacties voor al uw zakenpartners in hetzelfde beheersysteem dat uw bedrijf dagelijks gebruikt. Maak de communicatie met al uw zakenpartners eenvoudiger, ongeacht hun technologische capaciteiten.

Leveranciersportaal

  • Genereer inkooporders vanuit uw IT-systemen, zodat ze automatisch op het portaal worden gepubliceerd en uw leveranciers onmiddellijk bericht krijgen.

  • Integreer de facturen die uw leveranciers vanuit het portaal genereren eenvoudig vanuit de inkooporders in uw beheersysteem.

Klantenportaal

  • Integreer de inkooporders die uw klanten via het portaal verzenden rechtstreeks in uw beheersysteem.

  • Verstrek in het portaaluw klanten de facturen van hun bestellingen door ze moeiteloos in uw beheersysteem uit te geven.

Wilt u meer weten? Praat met onze experts.

Stuur ons uw gegevens als u meer informatie wilt over één van onze oplossingen en onze experts nemen zonder enige verplichting zo snel mogelijk contact met u op. EDICOM biedt u de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Wij staan u graag te woord.

EDI Certificatieportaal

Versnel de onboarding van nieuwe zakenpartners in uw EDI-project.   

Versnel de onboarding van nieuwe zakenpartners in uw EDI-project.  Versnel de integratie van nieuwe berichten, verrijk uw berichtenstroom door extra transacties op te nemen en optimaliseer uw supply chain. 

Het EDICOM Certificatieportaal maakt het aanmaken van testscenario's voor al uw zakenpartners eenvoudig. Stroomlijn validatieprocessen met leveranciers, logistieke partners of elke andere zakenpartner die in uw communicatieoplossing moet worden geïntegreerd.

 

1

Creatie van scenario's en validatieproces

Er worden testscenario's gedefinieerd en gegenereerd volgens de soorten zakenpartners. Er worden validaties ontwikkeld met de tests en technische tests die door de zakenpartners moeten worden uitgevoerd.

2

Toegangsconfiguratie van zakenpartners

Zakenpartners krijgen toegang tot de scenario's die aan hen zijn toegewezen. In deze scenario's voeren zij tests en proeven uit en weten zij of zij deze juist of onjuist hebben voltooid.

3

Toezicht op de status van het project

De projectmanager krijgt de beschikking over een omgeving waarin hij de status van de tests van elke zakenpartner kan raadplegen en analyseren en zo een totaalbeeld krijgt van de totale voortgang van het project.

4

Certificatie en overgang naar productie

Zakenpartners die voor alle scenario's en tests zijn geslaagd krijgen een certificatie toegekend. De EDI-berichtenuitwisseling begint vervolgens in de productieomgeving.

Wij beheren uw onboarding-project

Wij staan klaar om uw zakenpartners in recordtijd op uw EDI-oplossing aan te sluiten.

 

Wij passen unieke methodologieën en samenwerkingstools toe om de connectiviteit van uw zakenpartners te vereenvoudigen.

Wij zetten deskundige teams in die op de hoogte zijn van de details van uw communicatieproject en die met uw leveranciers contact opnemen om hen te helpen in de kortst mogelijke tijd met uw platform verbinding te maken.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en krijg heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

Usa un dominio corporativo

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.