Digital Onboarding

Maximaliseer met onze oplossingen het gebruik van uw communicatieplatform om sneller nieuwe EDI-zakenpartners te integreren, ongeacht uw technologische capaciteiten.

Integreer al uw zakenpartners

Breid de mogelijkheden van uw communicatieoplossing uit met tools waarmee u al uw zakenpartners kunt integreren.

EDI-portaal voor leveranciers

EDI-oplossing geïntegreerd met uw beheersysteem waarbij inkooporders automatisch naar leveranciers worden verstuurd en facturen in elektronisch formaat worden ontvangen.

Online EDI-klantenportaal

Via het EDI-klantenportaal kunnen B2B-klanten die niet beschikken over een EDI-oplossing, geïntegreerd worden, evenals eindklanten of consumenten in een B2C-context.

Technologische oplossingen die de prestaties van uw EDI B2B-communicatieplatform maximaliseren

EDICOM Digital Onboarding brengt de belangrijkste oplossingen samen om uw EDI-platform te optimaliseren.

Onze portalen voor leveranciers, klanten en certificaties zijn essentieel om de onboarding van al uw zakenpartners op uw elektronische data-uitwisselingsplatform te versnellen. 

Maximaliseer de voordelen van EDI door uw communicatieproject naar al uw zakenpartners uit te breiden.

 

Optimaliseer uw EDI-oplossing. Verdien aan uw communicatie.

Wissel EDI-documenten uit met al uw zakenpartners - zowel klanten als leveranciers - en communiceer efficiënter met hen, dit alles in een recordtijd.

Verlaag de kosten, verwijder fouten bij het vastleggen van gegevens, automatiseer de integratie van uw bedrijfsdocumenten met al uw klanten en leveranciers, zelfs als zij technologisch niet in staat zijn om EDI-berichten met u uit te wisselen.

EDI-portalen voor leveranciers en klanten

Automatiseer de communicatie met al uw zakenpartners door uw beheersystemen met een communicatieplatform te integreren dat EDIportalen geheel volgens uw behoeften implementeert, zodat u ook klanten en leveranciers zonder EDI-oplossing kunt bereiken.

Stroomlijn uw processen door al uw zakelijke documenten rechtstreeks vanuit uw ERP met uw zakenpartners uit te wisselen.

Maximaliseer de voordelen van elektronische gegevensuitwisseling en systeemintegratie.

Aanpasbaarheid

Aanpasbaarheid

Implementeer eenrichtingsstromen van de initiatiefnemer naar uw zakenpartners, stromen in twee richtingen of wissel verschillende soorten documenten uit, zoals de verzending van inkooporders naar een leverancier en de ontvangst van hun facturen.

Efficiëntie

Efficiëntie

Automatiseer processen dankzij de integratie van het portaal met beheersystemen. Documenten worden onmiddellijk verstuurd en u kunt de acties volgen die zakenpartners op de documenten uitvoeren.

Centralisatie

Centralisatie

Stroomlijn EDI-transacties voor al uw zakenpartners in hetzelfde beheersysteem dat uw bedrijf dagelijks gebruikt. Maak de communicatie met al uw zakenpartners eenvoudiger, ongeacht hun technologische capaciteiten.

Leveranciersportaal

 • Genereer inkooporders vanuit uw IT-systemen, zodat ze automatisch op het portaal worden gepubliceerd en uw leveranciers onmiddellijk bericht krijgen.

 • Integreer de facturen die uw leveranciers vanuit het portaal genereren eenvoudig vanuit de inkooporders in uw beheersysteem.

Klantenportaal

 • Integreer de inkooporders die uw klanten via het portaal verzenden rechtstreeks in uw beheersysteem.

 • Verstrek in het portaaluw klanten de facturen van hun bestellingen door ze moeiteloos in uw beheersysteem uit te geven.

Wilt u meer weten? Praat met onze experts.

Stuur ons uw gegevens als u meer informatie wilt over één van onze oplossingen en onze experts nemen zonder enige verplichting zo snel mogelijk contact met u op. EDICOM biedt u de oplossing die het beste bij uw bedrijf past. Wij staan u graag te woord.

Wij beheren uw onboarding-project

Wij staan klaar om uw zakenpartners in recordtijd op uw EDI-oplossing aan te sluiten.

 

Wij passen unieke methodologieën en samenwerkingstools toe om de connectiviteit van uw zakenpartners te vereenvoudigen.

Wij zetten deskundige teams in die op de hoogte zijn van de details van uw communicatieproject en die met uw leveranciers contact opnemen om hen te helpen in de kortst mogelijke tijd met uw platform verbinding te maken.

Bewaking, monitoring en beheer van uw SaaS EDI platform

Besteed het beheer van uw EDI platform volledig uit aan een internationale provider met meer dan 25 jaar ervaring.

De uitbesteding aan een wereldwijde leverancier zoals EDICOM van de technologische middelen die verband houden met uw EDI B2B-communicatieplatform, en de delegatie van de beheerprocedures die nodig zijn voor het onderhoud ervan, garandeert een constante actualisering en optimale werking van commerciële, logistieke en fiscale communicatie met uw publieke of private partners.

Certified EDI Service

Gecertificeerde EDI Service

Wij garanderen de hoogste kwaliteit in de levering van onze SaaS-diensten door middel van internationale certificeringen die de kwaliteit en protocollen garanderen op basis waarvan wij onze diensten leveren.

ISO 27001 | ISO 20000 | ISAE 3402

EDI Cloud Computing Platform

EDI Cloud Computing Platform

EDICOM stelt u een technologische infrastructuur ter beschikking met maximale veiligheid, permanent gemonitord (24x7) en verzorgd door fulltime professionals die ervoor zorgen dat uw oplossing altijd beschikbaar is.

International Support Center

International Support Center

Een EDICOM-technicus fungeert als operator van uw SaaS EDI-platform en beheert al uw beheerparameters als een geavanceerde gebruiker van uw EDI-communicatiesysteem.

Belangrijkste dekkingen van EDICOM's SaaS EDI-service

Via onze diensten voor het gedelegeerde beheer van uw EDI-platform fungeert een gespecialiseerde EDICOM-technicus als uw toegewijde operator, lost alle geproduceerde alarmen op, en brengt de klant onmiddellijk op de hoogte van incidenten en de maatregelen die zijn genomen om uw oplossing altijd up-to-date en operationeel te houden.

 

 • Systeemadministratie en -bewaking

 • Niveaucontrole van beschikbaarheid van data

 • Oplossen van incidenten

 • E-facturering (certificatenbeheer, platformparametrisering, testen van zakenpartners)

 • Connectiviteitsbeheer met VAN (Value Added Networks)

 • Nauwkeurige informatie-uitwisseling met interne en externe zakenpartners

 • Wereldwijd installatieonderhoud

 • Bijwerken van de zakenpartnerlijst op uw platform

 • Integratie van klanten voor e-facturering (uploaden van certificaten, configuratie van agenda's, communicatie- en formattests, enz.)

 • Aanpassingen van het platform

 • Herziening van interfaces en specificatie van wijzigingen die moeten worden aangebracht om verbeteringen te bevorderen. (Dit omvat niet de ontwikkeling van wijzigingen en nieuwe interfaces).

 • Uitvoeren van berichtenuitwisselingstests tot en met het implementeren van nieuwe EDI-berichtenuitwisselingen (nieuwe zakenpartners, nieuwe berichten).

 • Validiteitscontrole van de verbinding met uw EDI-partners.

 • Analyse van documenten met buitensporige vertragingen in het overdrachtsproces.

 • Analyse van mogelijke incidenten als gevolg van buitensporige vertragingen bij de ontvangst van documenten.

 • Bevestiging van de correcte ontvangst van de bestemming van alle verzonden documenten.

 • Bevestiging van de correcte verwerking van alle ontvangen documenten om hun integratie in de ERP van de klant te verzekeren.

 • EDICOM onderwerpt zijn EDI-software en -diensten voortdurend aan strenge beveiligingsaudits.

 • De methodologie voor de audit is gebaseerd op de internationale standaard OWASP (Open Web Application Security Project).

 • Om zwakke plekken in de beveiliging op te sporen, voeren ze kwetsbaarheidsanalyses en interne en externe inbraaktests uit op de infrastructuur, services en webapplicaties van EDICOM.

 • Deze activiteiten worden uitgevoerd door een team van onafhankelijke auditors.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en krijg heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.