Internationaal projectmanagement om wereldwijd leiderschap te promoten

Gecentraliseerd

We optimaliseren uw tijds- en hulpmiddellenbeheer dankzij centrale cloudplatforms.

Gecoördineerd

U wordt ondersteund door een EDICOM-team van mensen met verschillende nationaliteiten bij het behalen van de projectdoelstellingen voor ieder land waar u werkzaam bent. Dit team wordt altijd gecoördineerd door een manager, die ook uw contactpersoon is.

Concurrerend

Wij helpen u op wereldwijd niveau een concurrerend voordeel te ontwikkelen en behouden door uitbreidingsrisico's in te perken.

Wij luisteren, analyseren en implementeren maatwerkoplossingen voor uw bedrijf.

We hebben 25 jaar ervaring met het implementeren van maatwerkprojecten en dat maakt het voor ons mogelijk om gecentraliseerde oplossingen te ontwikkelen om in te spelen op de behoeften van wereldwijde klanten via een B2B EDI-platform met meerdere diensten en applicaties.

De gespecialiseerde teams van EDICOM ontwerpen projecten die helemaal zijn aangepast aan uw behoeften. Daarbij kan het multiculturele, meertalige team van professionals uw project ook in meerdere landen beheren.

 

Wij bouwen langetermijnrelaties op met onze zakelijke partners op basis van:

Proactiviteit

Proactiviteit

We ondersteunen u vanaf begin tot eind bij het opzetten van uw project, waarbij we bij elke stap analyses uitvoeren en advies geven om uw doelstellingen te behalen en winst te maximaliseren.

Efficiënt beheer

Efficiënt beheer

We beheren en bewaken projecten en rapportages, en hebben kwaliteitssystemen voor elke activiteit.

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie

Menselijke relaties zijn net zo belangrijk als zakelijke relaties. Onze teams staan voor u klaar en u kunt bij hen terecht voor allerlei soorten advies. Wij garanderen open communicatie op de lange termijn.

Gecoördineerd internationaal projectmanagement

We versimpelen het beheer van uw internationale applicatie-integratieproject met oplossingen, zoals EDI, elektronische facturering en btw- of belastingaangifte.

Via uw projectmanager werken onze specialisten met verschillende nationaliteiten samen zodat u profiteert van centraal beheer. Hierbij passen we onze eigen methoden, ontworpen door SCRUM en KANBAN, toe om efficiënt te kunnen reageren. 

Met een effectieve planning en actieve samenwerkingen tussen de betrokkenen kunnen wij minimale implementatietijden en maximale efficiëntie garanderen.

Doelstellingen vastleggen, werkteam selecteren, het project ontwerpen en daarna analyseren wat er voor hulpmiddelen nodig zijn om het project juist uit te kunnen voeren binnen de vastgestelde tijd.

Start van het project, vastleggen van taken en prioriteiten, deadlines en tijdlijnen. De verantwoordelijken wijzen hulpmiddelen toe en zorgen ervoor dat alles verloopt zoals vastgelegd in de planning.

Constante controle van de voortgang van het project, opsporen van mogelijke afwijkingen met als doel waar nodig corrigerende maatregelen te treffen. Periodieke controles en follow-ups.

Laatste evaluatie en projectlevering, controleren of alle verwachtingen, doelstellingen en behoeften die in de eerste fase zijn vastgelegd zijn behaald.

100% service: vóór, tijdens en na het project

Het implementeren van wat voor technische oplossing van EDICOM dan ook opent de deuren naar ons internationale ondersteuningscentrum. We bieden gegarandeerd ondersteuning tijdens het volledige project, vanaf de planning tot en met de implementatie. Ook bieden we voortdurende ondersteuning van technische specialisten.

Projectmanagement

Projectmanagement

Een team dat is afgestemd op uw project.

 

Een team gespecialiseerde consultants zet uw project op en past het aan uw behoeften aan.

  • Analyse van projectvereisten

  • Aanpassing en configuratie van uw oplossing

  • Ontwikkeling van integratie met uw beheersystemen

  • Training en start

Internationaal ondersteuningscentrum

Internationaal ondersteuningscentrum

We reageren altijd.

Zodra uw project wordt opgezet, hebt u toegang tot een internationale ondersteuningsdienst voor eventuele vragen of problemen.

  • Meertalige ondersteuning

  • Configuratie van omgevingen die zijn aangepast aan uw organisatiestructuur

  • Oplossen van vragen en problemen

  • Ondersteuning beschikbaar in verschillende tijdzones

Wilt u uw B2B-communicatieproject uitbreiden met nieuwe partners en berichten?

Als u handelspartners hebt met wie u niet bent geïntegreerd of nieuwe partners wilt toevoegen aan uw communicatieplatform, bieden onze ontwikkelingsdiensten een maatwerkoplossing voor het optimaliseren van uw EDI-project. Als u meer informatie wilt ontvangen over (een van) onze diensten, voer dan uw contactgegevens in en een van onze specialisten neemt vrijblijvend contact met u op.

Cloudoplossingen voor internationale gegevensintegratie

EDICOM levert al zijn diensten via een algemeen platform dat is geïntegreerd met de nodige technologie voor de implementatie van geavanceerde B2B EDI-communicatieprojecten. Het platform is ontwikkeld door EDICOM en biedt ook oplossingen voor elektronische facturering of belastingaangifte conform de huidige wetgeving in verschillende landen.

SaaS-platform

SaaS-platform

Het EDICOM-platform is een zogenaamd SaaS-platform, oftewel 'Software as a Service'. Hierbij krijgen gebruikers toegang tot een aantal specifieke oplossingen die worden gehost in onze datacenters om hun communicatieprojecten te beheren.

Hoge prestaties

Hoge prestaties

Ons platform beheert jaarlijks meer dan 500 miljoen elektronische documenten. We zetten ons in om ieder document of elektronische transactie 24x7 beschikbaar en beveiligd te laten zijn.

Wetsconform platform

Wetsconform platform

De beschikbare oplossingen op het EDICOM-platform voor naleving van de belastingwetgeving of elektronische facturering voor B2B en B2G zijn conform de huidige wetgeving in vele Latijns-Amerikaanse en Europeaanse landen.

In-house softwareontwikkeling

In-house softwareontwikkeling

We gebruiken oplossingen die volledig worden ontworpen, ontwikkeld en onderhouden door EDICOM. Dat maakt de implementatie, verbetering of aanpassing van de software een stuk gemakkelijker, wat de volledige verantwoordelijkheid van EDICOM is.

Beveiliging en vertrouwelijkheid

Beveiliging en vertrouwelijkheid

De gegevens die door ons platform worden beheerd zijn onderhevig aan zorgvuldige controles op basis van de hoogste internationale normen inzake gegevensbeveiliging.

Trusted Service Provider

Diensten en vertrouwen

Wij zijn een Trusted Service Provider in Europa, Mexico en Colombia. Dat betekent dat wij elektronische handtekeningen, elektronische identificatie, gecertificeerde opslag en gecertificeerde levering van elektronische documenten bieden.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

Usa un dominio corporativo

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.