EDI-integratie met Shopify

Maak vandaag nog verbinding met Shopify
EDI-integratie met Shopify

Maak verbinding met Shopify via uw EDI-oplossing

Wilt u uw EDICOM EDI oplossing verbinden met Shopify? Wilt u weten wat voor soort berichten u kunt uitwisselen en wat de connectiviteitseisen zijn?

Met ons platform kunt u orders die in uw Shopify Store zijn gegenereerd automatisch doorsturen voor optimaal en uniform beheer met de rest van uw productie- en logistieke processen die mogelijk via andere traditionele kanalen verlopen.

Integreren via EDI met Shopify

Ontdek alle exclusieve functionaliteiten die de EDI connector met Shopify onze klanten biedt:

  • Centraal beheer van uw orders vanuit uw EDI platform

  • Versturen van facturen gegenereerd uit klantenorders

  • Legale facturen die voldoen aan de regelgeving van elk land

  • Beveiliging in data export door middel van audits gebaseerd op OWASP

EDI-Compliance met Shopify

 

B2B-platform voor data-integratie

Integreer uw EDI-platform met uw ERP (ORACLE, SAP, DYNAMICS, SAGE) om de uitwisseling van supply chain-documenten met elke publieke of private handelspartner te beheren. Onze SaaS EDI-oplossing evolueert voortdurend om onze klanten veiligheid, schaalbaarheid en traceerbaarheid te bieden in de communicatie met hun partners.

Een EDI-oplossing om verbinding te maken met gesprekspartners waar ook ter wereld

EDICOM biedt een wereldwijd EDI-platform met multistandaard- en multiprotocolfunctionaliteit dat connectiviteit met uw zakenpartners waar ook ter wereld garandeert.

Laat het team van technische professionals van EDICOM uw B2B- en B2G EDI-platforms beheren.

Directe integratie met leidende ERP's in de markt

Optimaliseer en digitaliseer uw Order-to-Cash- en Procure-to-Pay-processen

EDI-integratie in de retailsector

EDI-integratie in de retailsector

Deze sector beheert meerdere zakelijke transacties, zoals inkooporders, verzendberichten en elektronische facturen. Het integreert klanten, leveranciers, logistieke operators en derde partijen die betrokken zijn bij de supply chain.

Optimalisatie van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg

Optimalisatie van de toeleveringsketen in de gezondheidszorg

Het implementeren van mondiale standaarden en het synchroniseren van productgegevens is essentieel om directe overdracht van actuele informatie te garanderen, wat alle partijen in de toeleveringsketen ten goede komt.

logistieke processen

Standaardisatie en digitalisering van logistieke processen

De standaardisatie van processen en de traceerbaarheidsmechanismen die door een EDI-systeem worden geboden, garanderen een veilige communicatiestroom waarmee partners efficiënte handelsstromen in de toeleveringsketen kunnen handhaven.

automotive sector

Veilige communicatie en multi-standaard connectiviteit gegarandeerd in de automobielsector

Ons EDI-platform kan op meerdere niveaus berichten verzenden en ontvangen, met behulp van OFTP2- en AS2-protocollen, waardoor een naadloze connectiviteit wordt geboden met elke partner in de automobielsector.

Ontdek de mogelijkheden van onze Saas EDI software

EDIWIN is de EDI B2B2G communicatiesoftware ontwikkeld door EDICOM voor een efficiënte uitwisseling van alle commerciële, logistieke of fiscale transacties van een groot bedrijf.

Onze SaaS EDI-oplossing evolueert voortdurend om onze klanten veiligheid, schaalbaarheid en traceerbaarheid te bieden in de communicatie met hun partners.

Stuur ons uw contactgegevens en wij nemen direct contact met u op.

Neem contact op met een van onze specialisten en krijg antwoord op al uw vragen over onze data-integratieoplossingen.

Zullen we praten?

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.