Globaal Communicatieplatform voor EDI, e-Facturatie, btw-naleving en iPaaS

EDICOM heeft een internationaal EDI B2B- en iPaaS-platform dat is aangepast aan de huidige wetgeving voor elektronische facturatie en btw-naleving.

Internationale oplossingen voor gegevensintegratie in de cloud

EDICOM levert al zijn diensten vanuit een globaal platform dat de technologie integreert die nodig is voor het doorvoeren van B2B EDI-communicatieprojecten.

Het EDICOM-platform biedt ook oplossingen voor elektronische facturatie en belastingaangiften conform de huidige wetgeving in veel verschillende landen.

 

SaaS-platform

SaaS-platform

Het platform van EDICOM werkt in SaaS-modus (Software as a Service). Gebruikers hebben ononderbroken toegang tot onze datacenters om onze oplossingensuite te kunnen gebruiken.

High performance

High performance

Ons platform verwerkt meer dan 500 miljoen elektronische documenten per jaar. Het is 24/7 beschikbaar en garandeert veilige levering van elk document of elke elektronische transactie.

Nalevingsplatform

Nalevingsplatform

EDICOM-oplossingen worden aangepast aan de huidige wetgeving van veel landen in Latijns-Amerika en Europa wat betreft btw-naleving en elektronische facturatie voor B2B en B2G.

In-house softwareontwikkeling

In-house softwareontwikkeling

Onze applicaties worden volledig ontworpen, ontwikkeld en onderhouden door EDICOM. We zijn niet afhankelijk van derden, dus onze oplossingen worden direct geproduceerd, verbeterd en aangepast.

Beveiliging en vertrouwelijkheid

Beveiliging en vertrouwelijkheid

We voeren strenge controles uit om te garanderen dat uw informatie veilig en vertrouwelijk blijft, allemaal conform zeer strikte internationale regels.

Gekwalificeerde vertrouwensdiensten

Gekwalificeerde vertrouwensdiensten

Wij zijn een Trust Services Provider in Europa, Mexico en Colombia voor elektronische handtekeningen of identificatie en voor gecertificeerde levering van elektronische documenten.

Data Processing Center (DPC)

Ons Data Processing Center, oftewel DPC of gegevensverwerkingscentrum, zorgt voor hoge bereikbaarheid dankzij de overbodigheid van onderdelen of diensten. In de praktijk betekent dit dat meerdere DPC's die op verschillende locaties staan synchroon en in real time werken via een permanente reproductie van middelen en rapporten.

De dimensies van elke server of communicatieapparatuur worden gecreëerd door middel van de configuratie Actief/Actief. In andere woorden: elk onderdeel wordt direct gedupliceerd bij het uitvallen van een ander. Dit verkort de hersteltijd in geval van problemen, van het uitvallen van één server tot het uitvallen van een volledig datacenter.

Business Continuity Plan (BCP)

Het Business Continuity Plan, oftewel BCP of bedrijfscontinuïteitsplan, omvat zowel het Disaster Recovery Plan als het Business Restoration Plan. De noodherstelprocedure maakt op een gecoördineerde en directe manier gebruik van technische en menselijke hulp in geval van onvoorziene gebeurtenissen die de dienstverlening aan onze klanten dreigen te onderbreken.

EDICOM past betrouwbare en bewezen procedures toe om de administratieve eenheid, het Data Processing Center, het personeel dat verantwoordelijk is voor de dienstverlening en de informatie en documentatie die worden gegenereerd, te beschermen. Het BCP zorgt voor bedrijfscontinuïteit en garandeert het herstel van transacties, informatie en documentatie die binnen de systemen worden gegenereerd in geval van een natuurlijke of menselijke gebeurtenis die invloed heeft op de activiteiten van EDICOM.

24/7 technisch toezicht

Het EDICOM-platform heeft gekwalificeerde professionals die ervoor zorgen dat het systeem ononderbroken blijft werken, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. We zijn hiervoor onderverdeeld in verschillende gebieden:

 

24/7 technische monitoring

Een team van ervaren technici die zijn gespecialiseerd in communicatie, systemen en programmeren monitoren en houden permanent toezicht op onze technologische infrastructuur, en zorgen ervoor dat alle applicaties perfect werken. Ze hebben specifieke verantwoordelijkheden en bevoegdheid om beslissingen te nemen zodat ze onmiddellijk de nodigde maatregelen kunnen doorvoeren en zo de beste klantenservice kunnen bieden.

Internationaal Support Center

Bij de implementatie van een e-commerceoplossing hoort ook technische support om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onze Global Helpdesk garandeert persoonlijke aandacht voor duizenden gebruikers van over de hele wereld in 7 talen, tijdens de openingstijden van onze klanten en in hun land van oorsprong.

Service Level Agreement (SLA)

EDICOM sluit met klanten SLA's af op basis van de volgende drie variabelen.

Beschikbaarheid EDICOM-platform

Beschikbaarheid EDICOM-platform

Het EDICOM-platform moet 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dat betekent dat het platform toegankelijk moet zijn voor iedereen die het nodig heeft, op het moment dat ze het nodig hebben.

Snelle incidentoplossing

Snelle incidentoplossing

Onze gespecialiseerde technici bij EDICOM Support werken aan het oplossen van incidenten volgens verschillende vastgelegde serviceniveaus.

Softwareupdates

Softwareupdates

EDICOM werkt zijn oplossingen constant bij en is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe versies om de dienstverlening te verbeteren.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en krijg heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.