Beheer van workflowintegratie

Een managementservice voor workflowintegratie waarmee u een grote verscheidenheid aan gegevensformaten kunt beheren, aangepast aan de protocollen en bijzonderheden van B2B2G-communicatiesystemen.

EDICOM beheert uw workflowintegraties voor u

Met onze managementservice voor workflowintegratie beschikt u over een team van professionals gespecialiseerd in gegevenstransformatiesystemen. Wij passen uw elektronische transacties aan aan de standaard die uw commerciële partners vereisen, en integreren ze in uw interne managementsysteem.

Voor de implementatie van een e-commerceoplossing op ons platform is het noodzakelijk dat wij uw gegevensstructuren genereren, onderhouden en beheren, om een service van de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Onze technische afdeling is verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met de ontwikkeling en het beheer van gegevensstructuurtransformaties, van de meest elementaire tot de meest geavanceerde documenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle standaardformaten, en zelfs van 'bedrijfseigen' formaten, inclusief geavanceerde e-handtekeningen en gegevenscodering.

 

  • Ontwikkeling van adviezen over gegevensintegratie op maat, aangepast aan de kenmerken van de meest gebruikte ERP's: SAP-Idoc, platte-tekststructuren, enz.

  • Ontwerpen van workflows voor de opbouw van gegevensstructuren voor meerdere standaarden, en/of integratie van documenten die binnenkomen in de backoffice van de klant.

  • Testen van de aflevering, ontvangst en integratie, voorafgaand aan de ingebruikname. Zo weet u zeker dat de documenten goed geïntegreerd zijn met het interne managementsysteem van de klant.

  • Onderhoud van de workflow op basis van mogelijk aangebrachte wijzigingen in de gegevensstructuren, of wijzigingen die de belangrijkste ontvangers hebben aangebracht in hun EDI-richtlijnen.

Voordelen van de managementservice voor workflowintegratie

Gegevenstransformatie voor meerdere standaarden

Gegevenstransformatie voor meerdere standaarden

Wij werken met elke standaard die u hanteert als bron of bestemming van uw communicatie (EDIFACT, X12, VDA, XML, UBL, enz.). Met behulp van één enkele broninterface voeren wij alle aanpassingen door die nodig zijn om voor elke ontvanger de gewenste standaard te kunnen genereren.

Uitwisseling van financiële gegevens

Uitwisseling van financiële gegevens

Implementatie van XBRL-taxonomieën en vergelijkbare standaarden voor het verzenden en ontvangen van bankafschriften, proefbalansen, verzoeken om bevestiging van banktransacties, enz.

Volledig geïntegreerd met uw ERP

Volledig geïntegreerd met uw ERP

Het EDICOM-platform integreert uw transacties met elk ERP op de markt (SAP, DYNAMICS, ORACLE, JD Edwards, bedrijfseigen ontwikkelingssystemen, etc.).

Branchestandaarden

Branchestandaarden

Volledig compatibel met de meest gebruikte standaarden in de betreffende branche, zoals RosettaNet, VDA, ODETTE, ebXML, enz.

Advanced Data Processing

Advanced Data Processing

Possibility of adding conditioning factors to a single original structure, displaying or hiding certain information using logical conditioning factors.

Doorlopend beheer, voortdurend up-to-date

Doorlopend beheer, voortdurend up-to-date

Aanpassingen aan de workflowintegratie worden doorlopend beheerd, conform de wijzigingen die worden doorgevoerd in de voor uw handelstransacties toepasselijke branchestandaard.

In het nieuws

Hoe werkt het online elektronische facturatieregime - FEL van Guatemala

We leggen alle details uit van het nieuwe FEL elektronische facturatiesysteem

Het belang van EDI in OEM-TIER communicatie voor de auto-industrie

Essentiële kenmerken van veilige integratie tussen autofabrikanten en toeleveranciers.

Belangrijkste feiten over verplichte e-facturatie in Zambia: Smart Invoice

Vanaf 1 juli 2024 is het verplicht om het elektronische facturatiesysteem Smart Invoice te gebruiken

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.