WhitepaperWhitepaper

Globaal rapport: Modellen voor e-facturering en VAT compliance

E-facturatie en e-rapportage voor naleving van de belastingwetgeving verspreiden zich als managementsystemen over de hele wereld.

Wat staat er in het rapport?

  • Modellen voor e-facturering en naleving van de belastingwetgeving: De modellen vallen uiteen in twee grote groepen: post-audit en CTC (Continuous Transaction Controls).

  • Initiatieven en trends per regio: Ontdek in één document de initiatieven en trends op het gebied van e-facturatie en fiscale compliance in elke regio ter wereld.

  • Wereldwijd e-facturatie platform: Het EDICOM wereldwijde e-Facturatie platform vergemakkelijkt compliance op het gebied van e-Facturatie en e-Rapportage.

EDICOM houdt de verschillende modellen voor e-facturatie en belasting rapportage op internationaal niveau voortdurend in de gaten. Download het meest uitgebreide rapport over modellen voor e-facturering en belastingnaleving en kom meer te weten over initiatieven en trends in elke regio ter wereld.

Gebruik een bedrijfsdomein

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.