Digitale Transformatie,  e-Facturatie

Deloitte en EDICOM kondigen hun strategische alliantie aan

Deloitte and EDICOM

Deloitte, een wereldwijd netwerk dat diensten levert op het gebied van audit, consulting, financieel advies, risico, belastingen en juridische zaken, en EDICOM, een wereldwijde leverancier van diensten op het gebied van EDI, e-facturatie en e-rapportage, zijn verheugd aan te kondigen dat zij een wereldwijde strategische alliantie hebben gesloten voor de SEA/APAC-markt. Deze alliantie combineert de uitgebreide consulting expertise van Deloitte met de technologische diensten van EDICOM.

Deze alliantie brengt sterke vaardigheden op het gebied van audit, belasting en adviesdiensten, en digitaliseringsstrategieën samen om bedrijven te helpen een soepele en succesvolle procesverandering te realiseren. Beide bedrijven begrijpen de cruciale rol van technologie in alle aspecten van het bedrijfsleven en de noodzaak om digitale strategieën en e-oplossingen te implementeren om het concurrentievermogen te waarborgen.

Het belangrijkste doel van dit partnerschap is om bedrijven in alle sectoren te ondersteunen op hun weg naar naleving van de nationale vereisten op het gebied van e-facturering en e-BTW-rapportage. Dit wordt bereikt door toegewijde advies- en technologiespecialisten samen te brengen om zich op wereldwijde schaal aan te passen aan de wettelijke vereisten.

Deloitte SEA en EDICOM hebben een gezamenlijke missie om bedrijven te voorzien van betrouwbare informatie en advies om te navigeren door de complexe wereldwijde markt op het gebied van compliance. Daarnaast streven ze ernaar het beste technologieplatform te bieden dat geïntegreerde en geautomatiseerde diensten mogelijk maakt, wat zich vertaalt in grotere efficiëntie, kortere inningstijden en het voorkomen van fouten die van invloed kunnen zijn op boekhoudkundige processen.

Navigeren door het wereldwijde landschap van vereisten voor e-facturatie en e-rapportage kan een grote uitdaging zijn voor multinationals die in meerdere landen actief zijn. Deze bedrijven worden gedwongen om modellen te gebruiken die gebaseerd zijn op verschillende regelingen die door nationale overheden worden opgelegd, wat een directe invloed heeft op hun interne accountmanagementprocessen.

Dit nieuwe globale strategische partnerschap zal zich richten op:

  • Het bieden van kennis van de Aziatische markt op het gebied van belastingnaleving en elektronische oplossingen voor facturering en rapportage.
  • Bedrijven helpen om risico's effectief te beperken.
  • Identificeren van geschikte kansen voor uw bedrijf op de wereldmarkt.
  • Adviesdiensten aanbieden om ervoor te zorgen dat bedrijven de wet naleven.
  • Op maat gemaakte en schaalbare diensten aanbieden via een gecentraliseerd platform dat wereldwijde naleving garandeert.

Neem contact met ons op als u een afspraak wilt maken met Deloitte SEA en EDICOM.

Gebruik een bedrijfsdomein

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.

De naam mag niet leeg zijn U moet het bedrijf invoeren U moet een telefoonnummer invoeren U moet een beschrijving invoeren U moet uw positie invoeren Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen

Over Deloitte:

Deloitte is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van audit, consulting, financieel advies, risicoadvies, belastingen en aanverwante diensten. Deloitte heeft momenteel ongeveer 330.000 werknemers in meer dan 150 landen en territoria. Hun cultuur en doel, voor het maken van een verschil, wordt gedeeld door de aangesloten kantoren over de hele wereld

Over EDICOM:

EDICOM werd opgericht in 1995 met als doel het leveren van EDI oplossingen en veilige elektronische communicatiekanalen voor B2B2G2C uitwisselingen. In de bijna 30 jaar van haar bestaan is EDICOM uitgegroeid tot een betrouwbare wereldwijde dienstverlener die zich aanpast aan de groeiende trend van digitalisering. Vandaag de dag biedt EDICOM elektronische diensten in SaaS-modus aan meer dan 17.000 klanten wereldwijd via een cloud-gebaseerd platform. Het bedrijf is momenteel aanwezig op 9 fysieke locaties wereldwijd en heeft actieve projecten in meer dan 80 landen, die alle soorten EDI-transacties, elektronische BTW-rapportage en e-facturatie omvatten

EDICOM News Nederland | Ontdek meer over Digitale Transformatie

Roemenië: RO e-Transport systeem voor goederenvervoer

Vanaf 1 juli 2024 zal RO e-Transport verplicht zijn voor alle internationale transporten

Hoe werkt het online elektronische facturatieregime - FEL van Guatemala

We leggen alle details uit van het nieuwe FEL elektronische facturatiesysteem

B2G e- facturatie in de Duitse deelstaten

Status van de implementatie van B2G e- facturatie in de Duitse federale staten