Business Automation Integration

Belangrijke aspecten van belangrijke processen optimaliseren, zoals foutloze gegevensinvoer, consistentie in de hele organisatie of automatisering van repetitieve, niet-waardegenererende processen.

sap integration
salesforce integration
sage integration
hubspot integration

Integratie met het oog op optimaliseren van business processen

Beheer uw informatie goed om uw bedrijf efficiënt te beheren en de kosten te verlagen.

Vermijd dat mensen handmatig informatie invoeren als die ook op een geautomatiseerde manier kan worden ingevoerd.

Voorkom dat bepaalde afdelingen of mensen toegang krijgen tot bepaalde informatie en dit mogelijks zelfs leidt tot een lagere omzet of hogere kosten voor de organisatie.

Isoleer uw data niet door gebrek aan informatie

Laat niet toe dat er informatie bestaat die niet toegankelijk is omdat deze zich in een ander systeem of een andere database bevindt. Profiteer van de voordelen van het feit dat al uw medewerkers te allen tijde toegang hebben tot alle informatie.

De zogenaamde ‘Data-silo's’ of ‘Data-eilanden’ kunnen informatie bevatten die van onschatbare waarde kan zijn voor mensen in andere afdelingen en zelfs kan leiden tot verdiende omzet of onvoorziene kostenoverschrijdingen.

Meer informatie over het EDICOMiPaaS Platform

Voordelen EDICOMiPaaS

Het integreren van gegevens, zowel intern als met derden, is nuttig voor alle afdelingen van het bedrijf.

Voor senior managers of afdelingshoofden

Voor senior managers of afdelingshoofden

De besluitvorming verbeteren door de informatie te concentreren en toegankelijk te maken. Integreer getallen, kpis, indicatoren en elk soort data van verschillende applicaties tot BI-tools om rijke en onthullende dashboards te genereren (Power BI, Tableau, SAP BI, etc.).

Voor Human Resources-afdelingen

Voor Human Resources-afdelingen

Vermijd het invoeren van de gegevens van dezelfde medewerker in tal van systemen. Versnel de procedures bij het uitvoeren van massa-invoer zoals bijvoorbeeld het ontlasten van het Human Resources-team door oplossingen voor medewerkers om hun gegevens in te voeren en te onderhouden. Sla de tijdgegevens op waar u ze wilt hebben.

Voor commerciële afdelingen

Voor commerciële afdelingen

Geef het verkoopteam toegang tot een gedetailleerde geschiedenis van alle interacties die een klant heeft gehad met onder andere de administratie of ondersteunende afdelingen, om zo de beste oplossing te kunnen bieden. Deel informatie in real time tussen CRM's en elke andere applicatie in het bedrijf.

Voor administratieve afdelingen

Voor administratieve afdelingen

Vermijd onjuiste gegevensinvoer of dubbele gegevensinvoer. Automatisch zorgen voor actuele informatie van de administratie naar de financiële afdeling. Zorg voor een perfecte communicatie met afdelingen als verkoop of logistiek.

Voor marketingafdelingen

Voor marketingafdelingen

Verhoog de effectiviteit van uw campagnes door het rendement van de investering beter te meten door meer informatie. Optimaliseer de segmentatie van de doelgroepen dankzij de informatie van het commerciële team. Beheer uw e-commerce applicatie moeiteloos. Lanceer nieuwe producten sneller en beter.

Voor IT- of IT-systeemafdelingen

Voor IT- of IT-systeemafdelingen

Versnellen van de voorbereiding van apparatuur en technologische hulpmiddelen voor werknemers. Verbeter de ervaring van de werknemer door automatisch updates over de status van projecten of incidenten met hen te delen.

EDICOMiPaaS is in staat om eender welke applicatie te integreren

Als u werkt met eender welk type toepassing die u moet integreren, in processen die we niet hebben vermeld, of als de context van uw bedrijf anders is, laat het ons dan weten.

We kunnen alles integreren, laat uw gegevens achter en we nemen binnenkort contact met u op.

Integreer data uit uw ERP met eender welke applicatie

Integreer uw bestellingen tussen uw e-commerce applicatie en uw ERP. Breng de informatie uit uw klantenbestanden van uw CRM naar uw ERP. Wissel informatie uit over tickets en ondersteuningsincidenten met andere afdelingen. Deel interessante gegevens over medewerkers met de oplossing die Human Resources gebruikt.

Het ERP van een bedrijf is vaak de hoeksteen waarop alle andere informatie draait, dus laat niemand informatie missen die andere afdelingen hebben in andere applicaties, of laat ze minder informatie hebben dan ze zouden kunnen.

EDICOMiPaaS integreert zowel markt- als zelfontwikkelde enterprise resource management systemen, zonder enig type oplossing, systeem, database, etc. te verwaarlozen.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.