Integratie met marketplaces

Wij vereenvoudigen de integratie van uw interne systemen met de belangrijkste marktplaces. Wij automatiseren uw communicatiestromen om het beheer van uw bestellingen bij eventuele e-commerce te vergemakkelijken.

amazon integration
zalando integration
ebay integration
kuanto kusta integration

Marketplace integration services

Geef uw eCommerce strategie een boost door te integreren met uw Marketplaces.

De integratie van uw bedrijf met de belangrijkste marktplaatsen vereenvoudigt de implementatie van uw eCommerce strategieën.

EDICOM, via zijn iPaaS-platform voor de integratie van applicaties in de cloud, zal u in staat stellen om het beheer van bestellingen, facturen, verzendberichten of de synchronisatie van uw productcatalogus te automatiseren in al uw markten.

EDICOMiPaaS Marketplaces integratiediensten - Voordelen

Breid uw verkoopkanalen uit.

Bereik uw klanten waar ze zich ook bevinden door ze de beste service te bieden dankzij de procesautomatisering van onze integratiediensten met de belangrijkste eCommerce-platformen en marketplaces. 

 

Bijgewerkte gegevens

Bijgewerkte gegevens

Automatiseer het updaten van uw productgegevens in al uw market places.

Synchronisatie

Synchronisatie

Real-time synchronisatie van de in uw ERP beheerde productgegevens met al uw marketplaces.

Integratie van orders

Integratie van orders

Onmiddellijke integratie van in de markt gegenereerde inkooporders met uw managementsystemen.

Onmiddellijke verzending van facturen

Onmiddellijke verzending van facturen

Creëer uw facturen automatisch op basis van orders en stuur ze tegelijkertijd naar uw klanten.

Integratie met transportbedrijven

Integratie met transportbedrijven

Integreer uw gegevens met transportdiensten en logistieke operators voor een 360º communicatie.

Verzendberichten

Verzendberichten

Automatiseren van de uitgifte van leveringbonnen volgens de met elke markt afgesproken flow.

...en nog meer voordelen...

In een wereld waar de klant in de after-sales fase steeds veeleisender wordt, is het interessant om gegevens aan te bieden die u zekerheid geven over de locatie en de real-time status van uw pakket om de hoogste mate van tevredenheid te verkrijgen.

Soms wordt de logistiek buiten het bedrijf om beheerd, hetzij in termen van verzendingen, hetzij zelfs in termen van opslag van het product. In deze gevallen is het essentieel dat de IT-systemen van deze partners en het bedrijf perfect gesynchroniseerd zijn.

Wanneer het bedrijf de voorraad niet in zijn faciliteiten heeft, maar wel in de magazijnen van de betreffende marketplace waar de producten zich bevinden, is het belangrijk om bijgewerkte informatie te hebben over de status van de zendingen en de voorraad.

Door uw producten en uw merk op meer online verkoopsplatformen te plaatsen, waar ze meer verkeer genereren, en in toonaangevende marktplaces in andere landen, neemt het aantal mensen dat uw bedrijf leert kennen toe.

Het feit dat u de eindklant in andere landen dan het land van herkomst van uw organisatie via marketplaces kunt bereiken, stelt u in staat om de belangstelling voor uw producten te controleren zonder dat u op elk van die plaatsen een online verkoopsplatform hoeft te creëren, met het werk dat dat met zich meebrengt.

Op dit moment zijn er reeds heel wat gebruikers die in plaats van te typen in zoekmachines zoals Google of Bing wat ze willen kopen, direct zoeken in pagina's of apps van marketplaces. De aanwezigheid op deze markten verhoogt het potentiële publiek van uw bedrijf en dus ook uw omzet.

Wilt u uitbreiden en nieuwe klanten werven in nieuwe markten?

De analyse van de eisen en behoeften van de klant is een zeer belangrijk onderdeel van ons projectmanagementproces dat we altijd op maat proberen te maken.

Vertel ons uw situatie en wij ontwerpen een project dat is aangepast aan uw specificaties via EDICOMiPaaS.

Nu de verkoopkanalen zijn afgesneden, vormen de voorraadverschillen een obstakel.

En die hindernis zit vooral in de verkoop.

Vermijd dat webgebruikers stoppen met kopen bij gebrek aan voorraad van een artikel in de online winkel. Laat ze de voorraad van de dichtstbijzijnde fysieke winkels raadplegen, zodat ze kunnen beslissen of ze daarheen gaan om het product te kopen.

Voorkom dat de verkoop over de bestaande voorraad heen gaat dankzij deze cross-stock integratie tussen alle verkoopkanalen die perfect is afgestemd op de belangrijkste beheersystemen of ERP's van het bedrijf.

Bij een verkoop die zo impulsief is als die in de detailhandel, waar de klant zijn artikel onmiddellijk in zijn of haar bezit wil hebben, is het belangrijk om alle mogelijke informatie te geven om geen verkoop te verliezen.

Ontdek meer omnichannel ervaringen

1

Online Winkel

If a sale is made through any sales channel it will immediately be reflected in the stock of all of them.

2

Fysieke winkels

Of er nu één fysieke winkel is of duizenden, het is belangrijk om de consistentie in de voorraad over alle kanalen te behouden.

3

Marketplaces

Gesynchroniseerde voorraad in alle marketplaces in realime zonder data handmatig in te voeren.

Maak betere beslissingen dankzij een betere analyse van al uw belangrijke gegevens.

Krijg actuele informatie in real-time over de prestaties en winstgevendheid van elk gebruikt verkoopkanaal, of het nu gaat om onlinewinkels, fysieke winkels of marktplaatsen. 

Integreer alle gegevens over omzet, verkoop, producten, kosten, rendement,... met een BI-tool (Power BI, Tableau, enz.) met behulp van EDICOMiPaaS en maak een betere analyse en besluitvorming over commerciële strategieën.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.