Belangstelling om businesspartner van EDICOMLta te worden?

EDICOMLta is elektronische cloudarchivering voor de lange termijn die met applicaties van derden kan integreren.

Trust Services Provider

Integreer onze elektronische cloudarchivering met uw eigen software

Wij bieden bedrijven een oplossing voor elektronische cloudarchivering waarmee hun eigen software elektronische documenten op lange termijn en met bewijskracht veilig kan opslaan.

Dankzij de geavanceerde cryptografische technologie (elektronische handtekening, elektronisch zegel, tijdstempels, enz.) die wordt toegepast, kunt u voor gecertificeerde elektronische archivering met wettelijke bewijskracht componenten of totaaloplossingen in uw eigen software integreren. Dit alles met één enkel platform dat volledige elektronische documentarchivering volgens de internationale ISO 14641-1:2015-standaard aanbiedt.

Hoe wordt de module voor wederverkopers ingevoerd?

De implementatie van de module voor elektronische langetermijnarchivering heeft minimale gevolgen voor de technische teams van beide partijen:

  1. Vooraf een eenvoudig proces van coördinatie en samenwerking van de teams. 
  2. Connectiviteit tussen de twee platforms.

Het proces leidt tot een transparante communicatie tussen de applicaties, waarbij de eindgebruiker een product krijgt aangeboden dat als een eigen oplossing van de zakenpartner optreedt. Door onze technologie te implementeren, krijgt de zakenpartner een product met volledige garanties voor elektronische bewaring, wat in veel gevallen een essentiële factor is om zich van de concurrentie te onderscheiden.

Een 100% schaalbaar systeem dat in de cloud werkt

Dit systeem is van meet af aan ontwikkeld om zich technisch en commercieel aan te passen aan de behoeften van zakenpartners die het in hun eigen applicaties willen implementeren. Zo biedt de oplossing een eenvoudige beheerinterface voor de omgevingen van alle klanten/gebruikers die deze dienst gebruiken.

Bovendien is het systeem volledig schaalbaar en aanpasbaar aan de zakelijke projecties van uw bedrijf. Dit wordt bereikt dankzij een technologisch model gebaseerd op het contracteren van zogeheten user license packs, die u vanuit uw beheerdersomgeving kunt aanvragen en activeren.

Maak uw productcatalogus waardevoller

EDICOM biedt bedrijven een cloudoplossing voor elektronische archivering voor derden.

Er wordt gebruik gemaakt van eigen software met de mogelijkheid om documenten met wettelijke garantie te beveiligen.

 

Voordelen voor wederverkopers

Cloudintegratie

Cloudintegratie

Elektronische bewaring van documenten in ASP-SaaS-modus binnen de technologische infrastructuur van EDICOM. Op deze manier bespaart u aanzienlijke hardwarekosten en worden systeemondersteuning en monitoring door gespecialiseerde technici gegarandeerd.

Connectiviteit

Connectiviteit

Dit systeem kan snel worden opgestart en is volledig integreerbaar met andere technologische oplossingen of applicaties van derden. Met dit doel is een speciale API ontwikkeld om de communicatie tussen deze langetermijnarchiveringsoplossing en alle andere applicaties mogelijk te maken.

Gecertificeerde archivering

Gecertificeerde archivering

Ons systeem voor elektronische archivering is gecertificeerd volgens referentienormen voor elektronische archivering, zoals de eIDAS-verordening en ISO 14641-1. Deze regeling bevestigt dat het proces voor het bewaren van documenten betrouwbaar en legaal verloopt.

Technologisch observatorium

Technologisch observatorium

Wij beschikken over een permanent technologisch observatorium van toegewijde specialisten die wijzigingen en updates in de elektronische archivering evalueren, zodat we het platform aan elke technische of wettelijke wijziging kunnen aanpassen.

Altijd en elke dag ondersteuning

Altijd en elke dag ondersteuning

Onze gespecialiseerde en continue technische service is een van de kenmerken die EDICOM van de rest onderscheidt. Wij bieden wederverkopers voortdurende ondersteuning in zeven talen zodat elk incident wordt opgelost of uw platform geschaald.

Hoge beschikbaarheid van diensten

Hoge beschikbaarheid van diensten

Met onze Service Level Agreements (SLA) garandeert EDICOM klanten 99,9% beschikbare systeemtoegang. Dit is van fundamenteel belang voor wederverkopers die een veilige en geaccrediteerde businesspartner nodig hebben die zij kunnen vertrouwen om hun eigen applicaties en diensten te binden.

Het laatste nieuws over elektronisch archiveren

Gegevensanalyse: Soorten dashboards en voorbeelden van KPI's

Een dashboard of controlepaneel hiermee informatie kunt verbinden, visualiseren en delen om de strategie te maximaliseren

Hoofdpunten van de SAF-T verklaring van Portugal

We analyseren de hoofdpunten van de implementatie in Portugal.

Peppol: Het Peppol 4-corner en 5-corner CTC model

Peppol ist ein interoperables elektronisches Dokumentenaustauschsystem, das weltweit verbreitet ist

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten voor heldere antwoorden op al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.