Mergers and Acquisitions Integration

Voeg nieuwe gegevens, nieuwe toepassingen en nieuwe mensen toe aan uw organisatie, zonder complicaties. Voer naadloos wijzigingsbeheer uit door middel van data-integratie en breng alles in de kortst mogelijke tijd op gang.

sap integration
salesforce integration
sage integration
hubspot integration

Integratie voor fusies en overnames

Maak een fusie of overname eenvoudig beheersbaar.

Vanuit het oogpunt van het beheer van kritische bedrijfsinformatie vergemakkelijkt het gebruik van EDICOM's iPaaS integratieplatform de migratie- en centralisatietaken die uit dit soort processen voortvloeien.

Los snel en effectief de complexiteit op die ontstaat door het hebben van verschillende beheersystemen (ERP's, CRM's, databases, ...) van verschillende entiteiten met verschillende formaten en datastructuren.

Realiseer een transitie zonder dat uw klanten het merken

Vergemakkelijken van de toegang tot informatie aan alle medewerkers van beide organisaties in de kortst mogelijke tijd.

Sta toe dat verkoop-, administratie- of supportteams de nodige gegevens ter beschikking hebben om met klanten te communiceren. Zo behoudt u een hoog niveau van klanttevredenheid en merkimago op een cruciaal moment voor de nieuwe organisatie.

Voordelen van EDICOMIPaas bij fusies en overnames

Als u een online winkel heeft, is het belangrijk dat u effectief communiceert met de verschillende onderdelen van uw organisatie die hiermee te maken hebben.

Fusies

Fusies

Analyseer nauwkeurig de behoeften van het project en bepaal samen met EDICOM de grootte van de applicaties, informatie en de belangrijkste processen. Implementeer nieuwe informatiestromen en systemen van beide organisaties om op een uniforme manier in het nieuwe conglomeraat op een snelle en effectieve manier te kunnen opereren.

Overnames

Overnames

Bepaal met behulp van het EDICOM-team de bronnen waaruit u informatie van het overgenomen bedrijf kan halen om in de systemen van de overnemer te worden ingevoerd. Implementeer snel belangrijke informatie zoals klant- of medewerkersdatabases om teams op alle afdelingen in staat te stellen om in de kortst mogelijke tijd op piekproductiviteit te werken.

Wat kan ons applicatie-integratieplatform doen voor de optimalisatie van processen in uw bedrijf?

Verplaats klantinformatie van een CRM naar een ERP of bestelinformatie in de tegenovergestelde richting. Laat de verkoopafdeling via uw CRM de prestaties van uw marketingcampagnes raadplegen, of geef het personeel van de klantendienst de mogelijkheid om in te zien wat de laatste commerciële contacten met een bepaalde klant zijn geweest.

Alle medewerkers van uw bedrijf, met alle informatie binnen handbereik.

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.