Integratie van Human Resources

Optimaal beheer van uw gegevens over het zoeken naar nieuwe talent, rekrutering, payroll, gebruikers en accounts, nieuwe en vertrekkende medewerkers, opleidingen, enz. Maak van uw personeelsafdeling een zeer efficiënt team.

workday integration
bamboo integration
sap integration
adp integration

Integratie voor Human Resource Management

Automatiseren van niet-commerciële processen en en het verhogen van de efficiëntie van de afdeling.

Laat de handmatige invoer van gegevens in systemen of toepassingen achterwege. Zet geautomatiseerde processen op die informatie over salarisadministratie, gebruikers, tijd en aanwezigheid en andere informatie van het ene systeem naar het andere verplaatsen.

Ongeacht de gebruikte oplossingen, databases of applicaties, en hoe wijdverspreid de informatie is, met de nodige integraties kan het team zich focussen op de echt belangrijke operaties

Blijf niet achter met het personeelsbeleid.

Vereenvoudiging het beheer van een complex ecosysteem van toepassingen met verschillende kenmerken. Deel alle gegevens over alle oplossingen die op de afdeling worden gebruikt en behoud een waarheidsgetrouw beeld van de situatie.

Maak gebruik van de faciliteiten die de data-integratietechnologie biedt om dubbele en overbodige handelingen te elimineren en te kunnen werken op het tempo dat grote bedrijven hanteren.

EDICOMiPaaS Voordelen voor Human Resource Management

Versnellen en vergemakkelijken van alle operaties en besluitvorming door Human Resources medewerkers.

 

Besparingen op de kosten van overbodige Human Resources-operaties

  • Elimineer het handmatig invoeren van informatie en het dupliceren van taken door processen te automatiseren die de hele werking van de afdeling stroomlijnen.

  • Laat teams hun tijd besteden aan belangrijke taken en onnodige kosten besparen.

  • In sectoren die snel moeten worden ingehuurd, zoals de hotel-, bouw- en toeristische sector, moet het beheer van nieuwe aanwervingen worden versneld.

Nieuwe medewerkers aanmelden in recordtijd

  • Maak het mogelijk voor nieuwe medewerkers en personeel om niet handmatig dezelfde gegevens in meerdere systemen in te voeren en de nieuwe aanwerving snel op gang te brengen.

  • Laat de aanwerving van nieuwe medewerkers niet uitgesteld worden om technologische of administratieve redenen wanneer dit kan worden opgelost met automatische gegevensinvoer.

Verbeteren van de ervaring aan boord van het bedrijf

  • Verhoog de tevredenheid van de werknemers. Hou hun motivatie maximaal op peil door te zorgen voor de kleine details.

  • Maak het voor medewerkers mogelijk om persoonlijke gegevens slechts één keer in te voeren en te wijzigen, en deze gegevens eenvoudig te downloaden. Voorkom dat u problemen ondervindt bij de toegang tot de verschillende omgevingen met uw gebruikersnamen en wachtwoorden. Zorg ervoor dat uw salarisadministratie u op tijd en in de juiste vorm bereikt.

Hoe kan EDICOMiPaaS bruikbaar zijn tijdens fusie- en overnameprocessen tussen bedrijven?

Naast de snelle onboarding van alle medewerkers in de nieuwe organisatie, kan ons cloud integratieplatform kritische gegevens over klanten, facturering, etc. converteren en overdragen tussen verschillende applicaties of beheersystemen.

EDICOMiPaaS versnelt gegevensoverdracht in dit soort inter-bedrijfsprocessen

Stuur ons uw contactgegevens toe en wij nemen direct contact met u op.

Praat met een van onze specialisten en verduidelijk al uw vragen over onze oplossingen voor data-integratie.

Neem contact op!

general.form.error.email

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.