Kenmerken van elektronische facturatie in Thailand

Elektronische facturatie in Thailand is vrijwillig, maar het gebruik ervan is sinds 2017 gereguleerd door de Thaise overheid.

Fiscale autoriteit

Fiscale autoriteit

Thailand Revenue Department (RD) 

Verplichting

Verplichting

Vrijwillig

Fiscale controle

Fiscale controle

Factuur-, creditnota- en debetnotagegevens moeten maandelijks worden geëxporteerd en verstuurd naar de Thaise belastingdienst. Deze instantie zal een validatieantwoord afgeven voor de verzonden documenten.

Formaat

Formaat

De elektronische factuur is een XML (ETDA- standaard). Aan de andere kant moet een PDF/A3 worden gegenereerd om naar de eindgebruiker te worden verzonden.

Wilt u meer weten over elektronische factuur in Thailand?

Neem dan contact op met een van onze specialisten in elektronische facturering.

De verzamelde persoonsgegevens zullen door de bedrijven van de EDICOM Groep worden gebruikt om de gestelde vragen te beantwoorden en/of de gevraagde diensten te beheren. U kunt uw recht op toegang, rectificatie, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw gegevens uitoefenen in overeenstemming met de bepalingen van het privacybeleid.

De naam mag niet leeg zijn U moet het bedrijf invoeren U moet een telefoonnummer invoeren Selecteer een geldig voorvoegsel Ik ga ermee akkoord dat er contact met mij wordt opgenomen

Bezig met verzenden

Even geduld aub. Dit kan enkele seconden duren.

Bedankt voor het doorsturen van uw gegevens!

Related resources